Eladó Panellakás

49.5 millió Ft

Budapest, XV. kerület Újpalota , Zsókavár
Alapterület:
65 m2
Szobák száma:
2 + 1
Állapot:
Felújított
Építési mód:
Panel
Azonnal költözhető
CSOK igényelhető
Jó közlekedéssel

Kiváló
Távfűtés egyedi méréssel
Panorámás
Részben bútorozott
Összkomfort
Optikai
Akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Frissen felújított lakás Újpalotán, a Zsókavár utcában

A XV. kerület kedvelt részén, a Zsókavár utcában, kiváló infrastruktúrájú környezetben eladó egy 65m2 alapterületű, nappali + 2 hálószobás lakás

 

INGATLAN HELYSZÍNE:

Az ingatlan a XV. kerület frekventált részén, a Zsókavár utcában található. Kiváló infrastruktúra jellemzi a környéket. Szinte minden megtalálható a közelben, ami a mindennapi, komfortos élethez nélkülözhetetlen. Kisebb-nagyobb boltok, bevásárlóközpontok, piac, mozi, orvosi rendelő, gyógyszertár, sportlétesítmények és számtalan szórakozási lehetőség.

 

ÉPÜLET JELLEMZŐI:

Az 1978-ban épült, 14 emeletes, panel technológiával készült társasház részt vett a panel programban, így homlokzatszigetelést és hőszigetelt üveggel ellátott műanyag nyílászárókat kapott. Az épületbe kódos kaputelefon biztosít belépést.

 

LAKÁS JELLEMZŐI:

A lakás alapterülete 65m2, nappali + 2 db hálószoba. A szobák praktikusan külön nyílóak. A konyha szeparáltan került kialakításra. A WC és a fürdő külön helyiségben található. A bejárati ajtón belépve bal kézre gardrób helyiség, majd tároló található, ahol a mosógép számára is ki lett alakítva hely. Az ingatlan felújított esztétikai és műszaki állapotban van és azonnal költözhető.

 

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:

A lakás frissen felújított. A teljes villamos hálózat valamint a burkolatok, a konyhabútor és a beltéri ajtók cserélve lettek, a falak tisztasági festést kaptak. A műanyag keretes ablakok redőnnyel felszereltek. Az ingatlanban a meleg víz ellátásáról, valamint fűtéséről egyedi mérésű távfűtés, hűtéséről pedig klímaberendezés gondoskodik.

 

KÖLTSÉGEK:

Az ingatlan rezsije kedvező. Közös költség alacsony, csak 15000 Ft/hó. A víz, villany és fűtés díja egyedi mérés alapján fizetendő.

 

Kifejezetten ideális választás egyedülállóknak, pároknak, családnak vagy kiadási célra egyaránt.

 

Az ingatlan CSOK igénybevételével is megvásárolható, melyhez független pénzügyi-tanácsadó partnerünk nyújt ingyenes segítséget.

 

Előre egyeztetett időpontban a hét minden napján, akár hétvégén is mutatom a lakást.

 

További információkért keressen bizalommal!

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a C&I Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Severin Gábor


+36 30 930-4180
severin.ingatlan@gmail.com

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése