Eladó Téglalakás

47.6 millió Ft

Budapest, XIV. kerület Törökőr
Alapterület:
63 m2
Szobák száma:
1 + 2
Állapot:
Építési mód:
Tégla
Azonnal költözhető
CSOK igényelhető
Jó közlekedéssel

Kiváló
Cirkó
Részben bútorozott
4
Összkomfort
Optikai
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Közműhálózatba bekötve

Felújított, 1+2 szobás tégla lakás Zuglóban

A XIV. kerület Törökőr városrészében - közel a Városligethez - eladó egy 63nm alapterületű, nappali + 2 hálószobás 1. emeleti lakás.

 

INGATLAN HELYSZÍNE:

Az ingatlan a XIV. kerület frekventált részén található. Kiváló infrastruktúra és tömegközlekedés jellemzi a környéket. Szinte minden megtalálható a közelben, ami a mindennapi, komfortos élethez nélkülözhetetlen. Kisebb-nagyobb boltok, bevásárlóközpontok, orvosi rendelő, gyógyszertár, sportlétesítmények és számtalan szórakozási lehetőség.

 

ÉPÜLET JELLEMZŐI:

A 4 szintes, téglaépítésű, 11 lakásos társasház rendezett előkertjébe kódos kaputelefon biztosít belépést. Az épület új, tetszetős és energetikai szempontból kedvező homlokzatszigetelést kapott. Az épülethez tartozik egy közös kert, valamint egy 28 m2-es közös pince is. A lakóközösség jó, a lépcsőház rendezett.

 

LAKÁS JELLEMZŐI:

A lakás alapterülete 63nm, nappali + 2 db hálószoba. A szobák praktikusan külön nyílóak. A konyha és étkező szeparáltan került kialakításra. A WC és a fürdő külön helyiségben található. Az ingatlan jó esztétikai és műszaki állapotban van és azonnal költözhető. A lakáshoz saját használatú pince is tartozik. Jogilag rendezett, tehermentes, akár hitel segítségével is megvásárolható.

 

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:

A műanyag keretes, hőszigetelt üvegezésű ablakok redőnnyel felszereltek. Az ingatlan meleg víz ellátásáról, valamint fűtéséről egyedi mérésű elektromos, ionizációs központi cirkó + infrapanelek gondoskodnak. A lakásban kedvező díjszabású vezérelt (éjszakai) áram is ki van építve.

 

KÖLTSÉGEK:

Az ingatlan rezsije kedvező. Közös költség alacsony, csak 14.800 Ft/hó. A víz és villany díja egyéni mérés alapján fizetendő.

 

Kifejezetten ideális választás egyedülállóknak, pároknak, családnak vagy kiadási célra egyaránt.

 

Az ingatlan CSOK igénybevételével is megvásárolható, melyhez független pénzügyi-tanácsadó partnerünk nyújt ingyenes segítséget.

 

Előre egyeztetett időpontban a hét minden napján, akár hétvégén is tudom mutatni a lakást.

 

További információkért keressen bizalommal!

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a C&I Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Severin Gábor


+36 30 930-4180
severin.ingatlan@gmail.com

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése