Eladó Téglalakás

199 millió Ft

Budapest, XI. kerület Péterhegy
Alapterület:
91 m2
Szobák száma:
3
Állapot:
Kiváló
Építési mód:
Tégla

1. Emelet
120 m2
Hőszigetelt
Hőszivattyú
Panorámás
Gépesített
3
Dupla komfort
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Közműhálózatba bekötve

Penthouse Otthon csodálatos környezetben!

Penthouse Otthon csodálatos környezetben!

ELADÓ Péterhegyen 2018-ban épült, belső kétszintes penthouse lakás.
A tetőteraszos ingatlanok népszerűsége ma is jelentős, hiszen itt lehet akár a “város felett” napozni, vagy csak egy kellemes este egy pohár borral gyönyörködni a panorámában.   
Ennek a lakásnak nem csak a tetőterasz a különlegessége, hanem emeleti elhelyezkedése ellenére még saját kert (120nm) is tartozik hozzá kövezett terasszal. Itt kemence, csobogó teszi hangulatosabbá a kertet.

Az ingatlan kiváló elosztású, tökéletes tájolásának köszönhetően a reggeli óráktól napfényes, hatalmas méretű ablakaiból a panoráma látványa csodálatos. Belső jegyeit kifinomult, jól átgondolt terek és az exkluzív technológiai újítások jellemzik (pl. konyhacsap lábbal is indítható egy közelítéskapcsolóval), központilag beépített vízlágyítóval.
Az amerikai konyhás nappaliban méretéből adódóan igény esetén plusz szobát lehet kialakítani. A konyha extrákkal, prémium minőségű gépekkel felszerelt. (AEG indukciós főzőlap elszívóval, NEFF mosogatógép, sütő, mikrohullámú, hűtőgép)
A lakás kialakításánál a praktikumra is nagy hangsúlyt fordítottak, több helyen találunk beépített szekrényeket (előszobában, konyhában, lépcső alatt, emeleten a közlekedőben 5,5méter hosszan-itt is van egy mosógép)

Az emeletre vezető lépcső és a nappali parkettázata tölgyfa borítású.

Felső szinten 2 szoba, kádas fürdőszoba, közlekedő, mindkét szobából nyíló teraszajtón jutunk a közel 83nm-es teraszra.

Elektromos távirányítóval működő kapun jutunk be, ahol 2 autó beállási lehetőség: - 1 felszíni parkoló Tesla töltővel, és - 1, a fűtött lehajtóval rendelkező mélygarázsban, - 20Millió Ft értékben megvásárolható.
A mély garázsban található plusz két tároló 10-10nm, melyből az egyik mosókonyhaként funkcionál mosógéppel; -szárítóval felszerelve.
A vételár magába foglalja a beépített szekrényeket beépített gépekkel, valamint a lakásban található összes bútorokat.
A lakás fűtése hőszivattyúval, padló és mennyezeti hűtés-fűtés rendszerrel lett megoldva.

Közelben bölcsőde, óvoda, iskola, sportolási lehetőség, játszótér.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a C&I Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Tóth Judit


+36 70 606-2068
tothjudit71@gmail.com

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése