Eladó Ikerház

124.7 millió Ft

Budapest, XVII. kerület Alsórákoshegy
Alapterület:
122 m2
Szobák száma:
4
Állapot:
Új építésű
Építési mód:
Tégla
Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos
Zöldövezeti

430 m2
Újszerű
Villanyfűtés
Kertre néző
Dupla komfort
Optikai
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Gázvezeték a telek előtt
Közműhálózatba bekötve

Megvételre kínálunk a 17. kerület egyik legszebb részén, a Helikopter lakóparkban egy új építésű, NAPELMES, teraszos, garázsos, 122 nm-es, 2 fürdős, 4 szobás ikerházat.

Megvételre kínálunk a 17. kerület egyik legszebb részén, a Helikopter lakóparkban egy új építésű, NAPELMES, teraszos, garázsos, 122 nm-es, 2 fürdős, 4 szobás ikerházat.
Az ingatlan igényes kivitelezéssel, minőségi alapanyagokból, átgondolt tervezéssel, egyedi belső kialakítással készült, ahol a kényelem és az exkluzív megjelenés volt a fő szempont. Az ingatlan 10 nm-es terasszal és 18 nm es garázzsal rendelkezik. A ház fűtéséről elektromos cirkó gondoskodik. A fűtésnek, használati melegvíznek és az egyéb elektromos fogyasztók energia szükségletét egy napelem rendszer állítja elő, így a rezsi költség minimalizálódik. A ház egy 430 nm-es telken fekszik, további gépjármű beállási lehetőséggel.

A földszinten amerikai konyha étkezővel és az ehhez kapcsolódó nappali az innen nyíló terasszal, fürdőszoba, előszoba, közlekedő, kamra valamint a garázs található.

Az emeleten 3 hálószoba, fürdőszoba, közlekedő és a lépcsőház került kialakításra. 

Ennél a beruházásnál most lehetősége van kompromisszumok nélkül egy olyan házba költözni, ahol Ön kiválaszthatja a hideg és meleg  burkolatokat, szanitereket valamint az egyéb kiegészítőket a családja legnagyobb  megelégedésére, ez által személyre szabva álmai otthonát.
Az ingatlan biztonságos, nyugodt, csendes, kertes házas övezetben, Rákoshegy egyik legszebb részén található. A környék fejlett infrastruktúrájának köszönhetően bővelkedik a szociális intézményekben, bölcsőde, óvoda, általános iskola, orvosi intézmények, bevásárlási lehetőségek, találhatóak a közelben.

Közlekedése kiváló, busszal az Örs vezér tér vagy vonattal a Keleti pu. rövid idő alatt megközelíthető.

Hitel igénylésben díjmentes ügyintézéssel állunk rendelkezésére! Nálunk kiválaszthatja az Ön számára legkedvezőbb ajánlatot.
Várom megtisztelő érdeklődésüket.

 

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a C&I Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Horváth Zoltán


+36 70 550-6680
horvath.zoltan@egylet.hu

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése