Eladó Téglalakás

204 millió Ft

Nagykovácsi Kálváriakert
Alapterület:
266 m2
Szobák száma:
5
Állapot:
Építési mód:
Tégla
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos
Youtube

988 m2
Cirkó
Panorámás
Részben bútorozott
2
Dupla komfort
Nem akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Víz az épületben
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Nagykovácsiban a Kálváriakertben ötszobás jó állapotú, téglából épült örökpanorámás családi ház eladó

Kedveli a természetet és a friss levegőt? Szeretne viszonylag közel is lakni Budapesthez? Ha ilyet keres, akkor van egy jó hírem az Ön számára!

Nagykovácsiban a Kálváriakertben ötszobás jó állapotú, téglából épült örökpanorámás családi ház vált eladóvá.

A környezetről:

A budapesti agglomeráció egyik legkedveltebb települése Budapesttől hat kilométerre található. Zsáktelepülés jellegéből adódóan burkolt közúton csak egy irányból, Budapest felől közelíthető meg, így nincs átmenő forgalom. A település gyönyörű természeti környezetben fekszik, a Budai Tájvédelmi körzet öleli körül hatalmas erdőkkel, ezért a levegő kimondottan jó, külterületeinek 85%-a természetvédelmi terület.

A telekről:

Nagykovácsi egyik legjobb elhelyezkedésű, legkeresettebb részén található az örökpanorámás telek. A két autó párhuzamos közlekedésére alkalmas, széles közút aszfalttal burkolt. A kissé lankás telek 988 nm-es. Rendezett igényes utcában található, ahol a szomszédok is rendben tartják portáikat. Az elektromos hálózati kábelek a fölben kerültek kialakításra. A szomszédok kedvesek, barátságosak, probléma mentesek.

A családi házról:

A kétszintesre tervezett 226nm-es, jó elrendezésű otthon 2010-ben épült, 30-as porotherm téglából, 10 cm-es szigeteléssel. Élhető, nagy tágas terek jellemzik az ingatlant. Az utcaszinten található emeleten 3 szoba, 2 fürdő és gardrób, valamint a garázs található. Hatalmas burkolt terasz nyílik mindkét szobából, ahonnan egész nap élvezhetjük az elénk táruló elvehetetlen örökpanorámás kilátást. Az alsó szinten nappali, konyha, étkező, dolgozószoba, gépészhelyiség, kamra, valamint tárolóhelyiségek lettek kialakítva. Erről a szintről 2 helyiségből is ki tudunk jutni a kertbe, ahol térkövezett a felület. A ház helyiségei fényesek, kilátás panorámás, tájolásuk ideális, benapozottságuk egésznapos. Laminált borításúak a szobák és a nappali, a többi helyiség járólapos. Ablakai műanyagok, a tetőtér nem beépíthető, a tetőfedés Bramac beton tetőcserép.

A kerítés befejezésére a leendő tulajdonosnak nyílik lehetősége, saját ízlés szerint. Ami még kialakításra vár: külső színezés a ház némely részén, valamint a teraszhoz csatolt előtető egy darabja.

Ajánlom azon családoknak, vagy családtervezőknek, akik egy kellemes helyen, jó levegőn, kedves szomszédok közt szeretnék élni mindennapjaikat és felnevelni gyermekeiket.

Amennyiben tetszett Önnek, keressen, hogy megnézhessük együtt a valóságban is. Hívjon bizalommal, segítek megtalálni álmai otthonát!

Németh Tibor: +36705197077 (videóval kapcsolatban is)

További ingatlanok itt: https://www.facebook.com/nemethtiboringatlan

Iratkozz fel a csatornámra: https://www.youtube.com/nemethtibi

Hitelügyintézésben, adásvételi szerződésben tudunk segíteni.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a C&I Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Németh Tibor


+36 70 519-7077
info.nemethingatlan@gmail.com

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése