Eladó Téglalakás

91.7 millió Ft

Százhalombatta
Alapterület:
112 m2
Szobák száma:
5
Állapot:
Új építésű
Építési mód:
Tégla
Azonnal költözhető
Kertkapcsolatos

289 m2
Kiváló
Hőszivattyú
Kertre néző
2
Dupla komfort
AA
Szélessávú (>10Mbps)
Nem akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Nincs a közelben
Közműhálózatba bekötve

Hőszivattyús, nappali + 4 hálószobás lakások Százhalombatta óvárosában

Használatbavételi engedéllyel rendelkező, még idén, újépítésű CSOK támogatással megvásárolható, azonnal költözhető, kulcsrakész ingatlan

 

Budapesttől 27 kilométerre, a Pest megyei Százhalombattán, kertvárosias környezetében, új építésű lakás igényes kivitelezésre vágyó tulajdonosát keresi. A projekt keretében 4 db kertkapcsolatos, nappali + 4 hálószobás, belső kétszintes, duplakomfortos lakás kerül értékesítésre. 

1. lakás: 102,11 m2 + terasz 20,79 m2 + 154 m2 telek terület = ELKELT
2. lakás: 101,83 m2 + terasz 19,92 m2 + 145 m2 telek terület = 91,7 MFt BEFEJEZVE + konyhabútor
3. lakás: 101,83 m2 + terasz 19,92 m2 + 145 m2 telek terület = 87,3 MFt Választható burkolat befejezésre vár
4. lakás: 101,83 m2 + terasz 20,79 m2 + 289 m2 telek terület = ELKELT

Vasbeton sávalapon 30 cm-es Porotherm falazat nyugszik, 15 cm-es monolit vasbeton födémmel, cserép héjalással, alul 12 cm, oldalt 15 cm, míg az emeleti födémen 30 cm-es szigeteléssel. Az erkélylemezek kialakítása Schöck-Isokorb hőhídmegszakító elemek felhasználásával történik. A lakások között az elválasztó falak SILKA hanggátló téglából épülnek, a kertrészek között és az erkélyeken is biztosított a szeparáltság. A hirdetési ár a kulcsrakész árat mutatja, mely tartalmazza a PRÉMIUM GÉPESÍTETT KONYHABÚTORT. A fűtést, a hűtést és a használati meleg vizet Daikin Altherma hőszivattyú biztosítja 260L-es melegvíz tárolóval. A hőleadás padlófűtéssel, illetve mennyezeti hűtés/fűtéssel történik. A szobákból így nem foglalnak helyet a radiátorok, nincs szükség klímára sem. A hőszivattyú működését napelemmel lehet segíteni, de ezek nem kerülnek felszerelésre, csupán előkészítésük van biztosítva az inverterig. A nyílászárók 5 kamrás műanyag ablakok,  3 rétegű üvegezéssel. Rejtett redőnytokok készültek, a redőny beépítésre került  A riasztó előkészítését az ár tartalmazza, de a rendszerét és a telepítését nem. Minden lakáshoz 1db felszíni gépkocsi beálló tartozik, melyet motoros kapun keresztül lehet megközelíteni, elektromos kiállás kiépítve gépkocsi töltés célra. A projekt, számos környékbeli referenciával rendelkező beruházó által lett megvalósítva. 
Babaváró hitel, CSOK, fogyasztóbarát hitel természetesen része lehet a fizetési konstrukciónak. Ha hasonló otthont keres, kérem, hívjon fel bizalommal akár hétvégén is, és bővebb tájékoztatást adok a megtekintés előtt. Készségesen állok rendelkezésére hitel ügyintézésben is.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a C&I Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Tóth Róbert

Irodavezető
+36 70 429-0037
toth.robert@egylet.hu

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése