Hogyan lehetséges egy üres lakást élettel megtölteni és 2 nap alatt eladni?

Ajánlásra érkezett a megbízás.

Egy nagyon kedves hölggyel találkoztam, aki elmondta, hogy van már más irodával szerződése, viszont valami probléma lehet, mert hónapok alatt nem jött semmi érdeklődés a lakásra.

Elmondtam az Egylet által nyújtott szolgáltatásokat, melybe egyből beleszeretett. A kérdés már csak az volt, hogy - üres lakás révén - elég lesz-e a látványterv, vagy inkább bútorozzuk be? Lakberendezőnk megerősített abban, hogy a Home Staging által nyújtott szolgáltatás révén (bútorok elhelyezése, kiegészítők, lámpák, textíliák stb.) az érdeklődők azonnal látják, hogy ekkora lakásban (35 nm) milyen módon lehet a legélhetőbbé tenni a mindennapokat.

A helyzetet megkönnyítette, hogy azonnal bizalmat kaptam a tulajdonostól, hiszen a kulcsot rögtön át tudtam venni.

Megbeszéltük a lakberendezővel a részleteket, aki az átküldött képek alapján már el tudta képzelni, milyen bútorok, kiegészítők illenének a lakás hangulatához.

A kijelölt napon megérkeztek a bútorszállítók. Lakberendezőnk gondosan, pár óra leforgása alatt, profi módon elrendezett mindent a lakásban. A média anyag elkészítéséhez megérkezett a videós kolléga, és több órán keresztül azon dolgozott, hogy minél jobban megörökítésre kerüljön a lakás barátságos hangulata a videón is.

Másnap érkezett a fotós kolléga, aki a profi képek és a virtuális séta elkészítésével tovább növelte az eladás hatékonyságát, hiszen az érdeklődők már a képernyő előtt körül nézhetnek a lakásban.

Az Egylet szolgáltatásai révén a lakás igazi profi tálalásban került a piacra, ezzel megteremtve a lehetőséget, hogy gyorsan megérkezzen a Vevő!

Amikor 2 nap múlva értesítettem Ágikát (az Eladót), hogy 3-an is jelentkeztek a lakás megtekintésére, ezt írta: "Szinte hihetetlen, habár összes család és közeli barátaim, még a külföldiek is, szó szerint el voltak ájulva attól, amit tett, Andrea! Gratulálok és drukkolok!"

A 3 megtekintő között ott volt a Vevő is! Nagyon gyorsan ment a megegyezés, és az adásvételi szerződés is hamar, gond nélkül lezajlott! 

Ismét bebizonyosodott, hogy a gondos előkészület és a profi munka milyen sokat számít az eladás hatékonyságát illetően!

 

Macsi Andrea


+36 70 905-5584
macsi.andrea@egylet.hu

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése