Eladó Téglalakás

58.45 millió Ft

Százhalombatta Mattakert
Alapterület:
123 m2
Szobák száma:
nincs megadva
Állapot:
Új építésű
Építési mód:
Tégla

145 m2
Kiváló
Geotermikus hűtés-fűtés
Parkra néző
2
Dupla komfort
AA
Szélessávú (>10Mbps)
Nem akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Közműhálózatba bekötve

Kedvező árú, hőszivattyús, nappali + 4 hálószobás lakások a Mattakertben

Budapesttől 27 kilométerre, a Pest megyei Százhalombattán, a Mattakert csendes, kertvárosias környezetében, új építésű lakás igényes kivitelezésre vágyó tulajdonosát keresi. A projekt keretében 4 db kertkapcsolatos, belső kétszintes, duplakomfortos lakás kerül értékesítésre. Az itt meghirdetett 2. számú lakás, DK-i tájolású, nappali + 4 hálószoba elrendezésű, 123 nm alapterülettel rendelkezik,  és az épületrésszel együtt 145 nm kizárólagos használatú telekrész tartozik hozzá. Vasbeton sávalapon 30 cm-es Porotherm falazat nyugszik, 15 cm-es monolit vasbeton födémmel, cserép héjalással, alul 12 cm, oldalt 15 cm, míg az emeleti födémen 30 cm-es szigeteléssel. A lakások között az elválasztó falak hanggátló téglából épülnek, a kertrészek között és az erkélyen is biztosított a szeparáltság. A hirdetési ár a kulcsrakész árat mutatja, mely tartalmazza 4.000Ft/nm árban a hideg és meleg burkolatokat, az Alföldi porcelán minőségű szaniterekkel a MOFÉM csaptelepeket és 45.000 Ft/db áron a beltéri ajtókat. Természetesen ennél magasabb minőségű anyagokkal is lehet kérni a kivitelezést,  de ebben az esetben az előbb felsorolt árak és a véglegesen beépített anyagok árainak a különbségét a vevő téríti. Fontos kiemelni, hogy a lakásokba nem kerül bevezetésre a gáz. A fűtést, a hűtést és a használati meleg vizet Daikin Altherma hőszivattyú biztosítja 260L-es melegvíz tárolóval. A hőleadás padlófűtéssel, illetve mennyezeti hűtés/fűtéssel történik. A szobákban így nem foglalnak helyet a radiátorok, nincs szükség klímára sem. A hőszivattyú működését napelemmel lehet segíteni, de ezek nem kerülnek felszerelésre, csupán előkészítésük lesz biztosítva az inverterig. A nyílászárók 5 kamrás műanyag ablakok lesznek, 3 rétegű üvegezéssel. Rejtett redőnytokok készülnek (redőnyt nem tartalmaz az alapár), melyek elektromos kiállást kapnak, ha a vevő később elektromos redőnyt kíván felszereltetni. A riasztó előkészítését az ár tartalmazza, de a rendszerét és a telepítését nem. A lakások nem tartalmaznak konyhabútort. Minden lakáshoz 1db felszíni gépkocsi beálló tartozik, melyet motoros kapun keresztül lehet megközelíteni. A projekt, számos környékbeli referenciával rendelkező beruházó által lesz megvalósítva. A beruházó tőkeerős, nem a vevők pénzéből építi fel a sorházat. Az építkezés befejezése 2021. május 31.-re várható. Babaváró hitel, CSOK, fogyasztóbarát hitel természetesen része lehet a fizetési konstrukciónak. (Mivel volt olyan vevői kérdés, hogy a képen látható bútorok is benne vannak-e az árban, ezért leírom, hogy az hirdetésben látható képek méretarányos látványtervek, melyek csupán egy lehetséges berendezési tervet illusztrálnak.) 

Az ingatlan, az adottságai és elhelyezkedése révén értékmegőrző, kiváló befektetés. Ha hasonló otthont keres, kérem, hívjon fel bizalommal akár hétvégén is, és bővebb tájékoztatást adok a megtekintés előtt. Készségesen állok rendelkezésére hitel ügyintézésben is.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a C&I Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Tóth Róbert

Irodavezető
+36 70 429-0037
toth.robert@egylet.hu

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése