Home staging

Ahogyan az eladásra kínált autónkat is lemossuk, érdemes otthonunkat is kicsinosítanunk a fotózás és értékesítés előtt, hogy az a legjobb arcát mutassa a leendő vevőknek. A mindenki számára jól ismert előtte-utána képek jól mutatják mennyit is számít az, ha szakavatott kezek készítik fel az ingatlant értékesítésre. Szakképzet lakberendezőnk igényességét és precizitását dicséri, hogy a home stagingelt ingatlanjainkra az érdeklődés 70%-kal megnövekedett.

Tekintse meg Home Staging referenciáinkat

HDR fotók

A HDR (high dynamic range) fotózás egy hatékony eszköz több információ rögzítésére egy kép árnyékaiban és fényesebb pontjain, mint amit a kamera szenzorai egyből rögzíteni tudnak. Ennek köszönhetően részletgazdagabb és látványosabb megjelenést biztosítunk.

Tekintse meg HDR fotós referenciáinkat

Videó bemutatók

Ahhoz, hogy vizuális még könnyebb legyen az ingatlanon belül található tereket, méreteket és összhatást szemléltetni, rövid, igényesen megszerkesztet „kedvcsináló” videókat készítünk az ingatlanokról, amelyeket lassan minden hirdetési felületen meg tudunk jeleníteni.

Tekintse meg videó bemutatós referenciáinkat

360 fokos virtuális séta

A modern technikának köszönhetően lehetőségünk van a kiváltságosok közé tartozni és virtuális túrákat elkészíteni, a 360 fokos kamera segítségével. A virtuális séták pontosan ugyanazt látvány adják vissza mintha a valós ingatlant tekintenénk meg.

Tekintse meg virtuális séta referenciáinkat

3D realisztikus látványterv

Újépítésű ingatlant értékesítene, vagy nem tudja eladni felújítandó ingatlanát? Lakberendezőnkkel karöltve segítünk megtervezni majd berendezni és harmóniába hozni ingatlanát virtuálisan is.

Tekintse meg 3D látványterv referenciáinkat

3D alaprajz

Alaprajzainkat a helyszínen lézeres távolságmérő készülék segítségével mért, pontos adatok alapján készítjük el 2D-s vagy akár 3D-s nézetben.

Tekintse meg 3D alaprajz referenciáinkat

Egylet.hu

    1094 Bp., Balázs Béla u. 24-28. II. em. 39. kapucsengő 239#
    +36 70 429-0037
    iroda@egylet.hu

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése