Eladó Villa, kastély, kúria

214 millió Ft

Budapest, XVIII. kerület Bókaytelep
Alapterület:
320 m2
Szobák száma:
6 + 1
Állapot:
Felújítás alatt
Építési mód:
Tégla
Jó közlekedéssel
Zöldövezeti

730 m2
Felújítás alatt
Kondenzációs kazán
Kertre néző
Gépesített
3
Dupla komfort
Nem akadálymentesített

Nagypolgári miliő a Bókay-kert szomszédságában!

Kérem csak azon érdeklődő olvasson tovább, aki különlegességre vágyik ebben a sivár manapság trendi, kockaformákat használó újépítésű ingatlankínálatban.

 

Amennyiben eljutott ehhez a mondathoz, úgy had mutassam be ezt a jelenleg teljes felújítás alatt álló műemlék védelem alá vont, több mint 100 éves villát. Az ingatlan stílus jegyei őrzik a század eleji építkezés formáit, de belsőleg a mai modern kor építészeti és felhasználóbarát kialakítását hordozza magában. Az épület eredeti megépítése szerint akár társasház kialakítására is alkalmas lett volna, de szerencsére a jelenlegi tulajdonosa elsősorban nem hasznot akart realizálni a felújításból, hanem álmot szeretne megvalósítani, amiben a leendő lakók, egy ilyen ingatlan birtokában érezhetik azt a különleges érzést, amit leírni sem lehet. A baráti és az üzleti életben nagyon fontos megmutatni, hogy kik is vagyunk valójában, hiszen aki Önmaga is különleges az nem elégszik meg az átlagossal, nekik különleges dolgok járnak az életben és ezt tükröznie kell a tulajdonban álló ingatlannak is. Egy ilyen épületről sokáig lehet mesélni, egy a házban megrendezett összejövetel ideje alatt többet, mint a Kék szalagról olyannak, aki nem vett részt a versenyen. Az ingatlan ideális lakhatásra kisebb nagyobb családdal, sőt még két generáció együttélésére is, hiszen nem fukarkodtak a hellyel az építés során.

Ahogyan már említettem a felújítás jelenleg is zajlik, így még időben van a saját elképzeléseinek megvalósítására is!

 

Részletes információért és műszaki leírásért kérem, hívjon fel akár hétvégén is.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a C&I Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Leskó Zoltán


+36 30 203-0949
zoltan.lesko1981@gmail.com

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése