Eladó Téglalakás

37.9 millió Ft

Budapest, VIII. kerület
Alapterület:
59 m2
Szobák száma:
3
Állapot:
Felújított
Építési mód:
Tégla
Áron alul
Jó közlekedéssel

1. Emelet
Felújított
Villanyfűtés
Udvari
Részben bútorozott
Dupla komfort
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Nincs a közelben
Közműhálózatba bekötve

Egyetemistáknak, fiataloknak, befektetésre is jó lehetőség!

Befektetésre is kíváló lehetőség, akár meglévő albérlővel is eladó a VIII. kerület központi részén, a Népszínház utcához közel, egy 4 emeletes téglaépület 1. emeletén, tehermentes, 59nm-es, 1+3 különnyíló szobával rendelkező lakás.

 

Az épület külső és belső homlokzat felújítása most fejeződött be, közös udvar felújítása most indul. Csendes lakóközösségű. A közös költség 20.000 Ft, mely tartalmazza a felújítási alapot, ezen kívül minden egyedi mérés alapján fizetendő.

 

A lakás körfolyosó hátsó részében helyezkedik el, külön lépcsőn is megközelíthető, teljes felújításon esett át, ide csak beköltöznie kell új tulajdonosának.

Biztonsági ráccsal felszerelt ajtón lépünk be az egy helyiségben lévő konyhába és előszobába, majd tovább menve kis nappaliból nyílik egy szoba és közlekedő folyosó, amiből további két szoba közelíthető meg.

Sajátossága, hogy a 3,8m belmagasságot kihasználva két szoba galériázott, ezen belül pedig további külön háló rész lett kialakítva. Galéria belmagassága 1,85m.

Galéria alatt helyezkednek el a zuhanyzós fürdőszobák.

Az ingatlanhoz tartozik a konyha bútor és teljes gépesítése, további bútorok megbeszélés tárgyát képezik.

 

Közlekedése remek! Blaha Lujza tér gyorsan megközelíthető, itt 4-es metró, 28-as és 37-es villamos, ill. a 99-es busz.

Körút további lehetőségek tárházát kínálja, bármerre és bármikor szeretne menni a városban. Központi elhelyezkedése révén karnyújtásnyira mindent megtalál a környéken, amire a mindennapokban szüksége lehet (különféle szolgáltatások, üzletek, bevásárlási és szórakozási lehetőségek, iskola, óvoda, étkezdék, rendelő stb.)

Ár: 37,9 mFt

 

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a C&I Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Tóth Judit


+36 70 606-2068
tothjudit71@gmail.com

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése