Eladó Ikerház

189.9 millió Ft

Budapest, IV. kerület Káposztásmegyer – Homoktövis lakópark
Alapterület:
272 m2
Szobák száma:
8
Állapot:
Kiváló
Építési mód:
Tégla
Jó közlekedéssel
Youtube
Zöldövezeti

605 m2
Kondenzációs kazán
Kertre néző
Gépesített
Dupla komfort
CC
Nem akadálymentesített

IV.-kerület, Homoktövis lakóparkban eladó egy 3 szintes ikerházfél!

Tisztelt érdeklődő! Engedje meg, hogy bemutassak Önnek egy nettó 272 nm-es, kifogástalan állapotú ikerházfelet, mely a Homoktövis lakóparkban található egy 605 nm-es sarki telken. Amennyiben ezen a területen keres ingatlant megvételre, úgy pontosan tudja, hogy mennyire ritka itt az eladó ingatlan.

 

A ház 2003-ban épült, minőségi anyagok beépítésével és megfelelő kivetelzéssel. Vasbeton sávalapon 30 cm-es Porotherm falazat nyugszik, 20 cm-es vasbeton födémmel, 5 cm-es lépésálló szigeteléssel, cserép héjalással, alul 10 cm, oldalt 10 cm dryvit, míg az emeleti födémen 25 cm-es szigeteléssel. ). A két ikerházfelet 2 sor tégla és egy 10 cm-es hangszigetelő réteg választja el egymástól. A fűtést és melegvíz ellátást a tetőtérben kiépített kazán biztosítja. A hőleadás a hidegburkolatok alatt mindenhol a házban padlófűtéssel megoldott, ahová melegburkolat lett lerakva ott radiátoron keresztül történik és mindez szintenként külön szabályozható. A nyílászárók 5 légkamrás műanyag ablakok, 3 rétegű biztonságiüvegezéssel, redőnnyel és szúnyoghálóval szerelve. A ház összes helyiségében mozgásérzékelővel ellátott riasztó rendszer lett telepítve. Az ingatlan 2016-ban esztétikai felújításon esett át és mivel egymagában lakja a tulajdonos, így akár most nyáron is lehetett volna, hiszen „használva” nem volt.

 

A lakóközösség rendkívül jó! Hétvégente jó idő esetén a tulajdonosok a családjukkal az utca túlsó végén kialakított grill sarokban sütögetést szoktak szervezni, ahová szívesen megy lazítani mindenki.

 

Az ingatlan 60-90 nap alatt birtokba vehető!

 

Nem szaporítanám, tovább a szót nézze meg a saját szemével a képeken az ingatlanról készült videón és a 3D virtuális sétán keresztül:

 

https://youtu.be/YcwKx6FpWPU

https://ths.li/IysRyI

 

Amennyiben ilyen lakást vagy hasonlót keres, tekintse meg a képeket, amelyek teljesen fedik a valóságot! 
 

Babaváró hitel (TB igazolás benyújtása szükséges) 10M,-Ft szabad felhasználású kölcsön!

Csok, Hitel (két hetes folyósítással, 1%-os kamatkedvezménnyel) vagy más pénzügyi megoldásban tudok segíteni! 

Hívjon bizalommal, akár hétvégén is!

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a C&I Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Leskó Zoltán


+36 30 203-0949
ingatlan@leskozoltan.hu

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése