Eladó Ikerház

69.9 millió Ft

Budapest, XVIII. kerület Szemeretelep
Alapterület:
152 m2
Szobák száma:
6
Állapot:
Felújított
Építési mód:
Tégla
Jó közlekedéssel

295 m2
Cirkó
Utcára
2
Dupla komfort
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Budapest XVIII. ker. Szemere telepen két generációs ház eladó

Budapest XVIII. kerület Szemere telepen eladó egy valóban két generációs ház. Külön bejáratok és önálló mérőórák.

A ház egy osztatlan telken található (ügyvéd általi használati megosztással rendelkezik, így hitelezhető is), összeépülve a hátsó szomszéddal.  A telek mindössze 295 nm, aminek van előnye és hátránya , de 2-3 autónak biztosított a parkolás és még egy sütögető helynek is marad kisebb zöld terület.

Az ingatlan jelenleg teljes körű felújítás alatt áll, ami a 15 cm vastag külső szigetelést és a földszinti lakás teljes renoválását, átépítését jelenti a látványtervek alapján.

A ház 1981-ben épült 50 cm vastag tégla falazattal. A tetőtér és új tető 2000-ben készült el, ami most is lakható, jó állapotú. A felső 81,5 nm szint teljesen külön bejáratú a kertből 12 lépcsővel közelíthető meg . Itt egy 31,6 nm-es nappali és étkezős konyha adja a központi teret, erkély kapcsolattal.

A két tágas külön álló hálószoba 16,8 és 14 nm-esek.  A káddal, W. C-vel és bidével felszerelt fürdőszoba 9 nm. Külön W.C.  az előszobában is található. Egy kisebb esztétikai felújítás után remek otthona lehet az összeköltözni vágyó egyik családnak. Fűtés: kombi gázcirkó kazán. Az ablakok műanyagok és redőnnyel felszereltek.

A földszinti 70,5 nm-es rész is teljesen külön bejáratú ahol jelenleg a teljes körű felújítás tart.

A lakberendező által megálmodott modern elrendezés és berendezés mutatja meg, hogy  ezen a szinten is kényelmes otthonra lelhet egy család.

Itt nincs a magyarok által megszokott előszoba, mert rögtön a 11,5 nm-es tágas konyha tárul a szemünk elé, ahonnan a 140 cm széles átjárón keresztül a nappaliba látunk be. Innen nyílik egy gyerekszoba és külön a  szülői lakrész, ahol saját 6 nm-es gardróbszoba és önálló zuhanyzós fürdő

W. C-vel biztosítja a privát szférát.

További kényelmet a mosókonyha és egy 6,6 nm-es kádas fürdőszoba toalettel látja el. A fűtést egy modern elektromos kazán fogja előállítani.

Az ár tartalmazza a földszinti rész teljes körű felújítását, de igény  és megegyezés esetén  tárgyalási alap, ha Ön szeretné befejezni, kivitelezni.

A lakások külön-külön is eladók.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a C&I Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Hranek Judit


+36 30 257-2156
judit.hranek@gmail.com

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése