Eladó Téglalakás

215.46 millió Ft

Szántód Fürdőtelep
Alapterület:
114 m2
Szobák száma:
2 + 2
Állapot:
Új építésű, azonnal költözhető
Építési mód:
Tégla
Azonnal költözhető
Kertkapcsolatos
Vízparti
Zöldövezeti

150 m2
Kiváló
Hőszivattyú
Vízre néző
Részben bútorozott
2
Luxus
Akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Költözzön Balaton parti luxuslakásba privát stranddal!

Ez a társasházi lakás, amelynek helyrajzi száma 253/1/A/2, címe 8622 Szántód, Parti Villasor 1. a Balatontól néhány lépésnyire megépült PV 1 Társasház földszinti lakása, PROFI Porotherm 30 N+F síkra csiszolt falazóelemekből készült, 10 cm-es grafitos hőszigeteléssel, MAPEI rendszergaranciával. Az ingatlan melegvíz-ellátását és fűtését, valamint mennyezeti hűtését a legkorszerűbb (megújuló energia) levegőszivattyús DAIKIN készülék biztosítja, UPONOR rendszergaranciával. Ez garancia az alacsony fenntartási költségekre.
A nyílászárók magas minőségű ablakok, melyek hang és applikációval vezérelhető motoros redőnnyel ellátottak. A konyhabútorba megbízható AEG gépek kerültek beépítésre: elektromos kerámia főzőlap, sütő, páraelszívó, mosogatógép, fagyasztós hűtőszekrény, mosógép, mikrohullámú sütő. A lakásban riasztórendszer előkészítése megtörtént. Ez a lakás energiatakarékos „okos ház”. Szántód Budapesttől egy órányira található, könnyen megközelíthető, mégis festői a szépsége és nyugalma.

A társasházzal szemben a Parti Villasor 2. szám alatt saját strandot alakítunk ki egy 850 négyzetméteres vízparti telken. Minden lakáshoz tartozik egy privát strand tulajdonjoga, melyet négyzetméter arányosan osztottunk fel a 8 lakás között. Terveink között szerepel még egy saját stég, illetve egy medence megépítése a strand területén.

A lakásokhoz tároló és fedett parkolóhely is tartozik, amelyek benne vannak az árban.

Számunkra nagyon fontos, hogy Ön és családja új otthonában jól érezze magát. A lakás hangulatát, intimitását meghatározó elemeket belső építészünk segítségével választhatják ki igényük szerint. Ezek jellemzően:

Fürdőszoba burkolat, szaniterek,csaptelepek.
Konnektorok, villanykapcsolók, lámpatestek, szpotok, ledek, belső nyílászárók, padló burkolatok.

A helyiségek falai fehérre festettek, igény szerint színre festést, tapétázást vállalunk. A rejtett világítás előkészítése a teljes lakásban megtörtént.

Leendő vevőinknek egy olyan opciót is felajánlunk, hogy bebútorozva adjuk át az új lakásukat! Ennek díja megbeszélés tárgyát képezi!

Bővebb tájékoztatásért és információért keressen bizalommal!

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a C&I Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Virág Attila

Immo-MAX ingatlaniroda
+36 70 431-3224
virag.attila@immo-max.hu

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése