Eladó Téglalakás

49.9 millió Ft

Budapest, VIII. kerület Józsefváros – Losoncinegyed
Alapterület:
84 m2
Szobák száma:
3 + 1
Állapot:
Átlagos
Építési mód:
Tégla

Átlagos
Konvektor
Panorámás
5
Komfort
Nem akadálymentesített
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Remek lehetőség és kiváló ár-érték arány egy dinamikusan fejlődő környéken

Remek lehetőség és kiváló ár-érték arány egy dinamikusan fejlődő környéken

 

Amennyiben Ön nagyobb család számára, esetleg befektetésnek keres ingatlant, engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam ezt a több lehetőséget is magában rejtő lakást.

 

A napfényes, 84 négyzetméteres, 3 és félszobás lakás a felújított Kálvária téren, egy átlagos állapotú, lift nélküli társasház 2. emeletén helyezkedik el. Az épületet rendben tartó lakóközösség kulturált, amely visszaköszön a belső udvar rendezettségében is.

A lépcsőházból nyíló bejárati ajtó a nagyméretű előszobába vezet, ahonnan balra nyílik a kamra, a WC, és a fürdőszoba, jobbra a konyha, valamint szemben a nappali.

A konyhán keresztül érhető el a félszoba. A két helyiséget a körfolyosóra nyíló ablakokon keresztül éri a délelőtti napsütés.

A világos nappaliból nyílik a két hálószoba. A kisebb szobából közvetlenül elérhető a lichthofra szellőztethető, kádas fürdőszoba. A szobák kifejezetten világosak, az ablakok a Kálvária térre nyílnak.

Az ingatlanban 13 éve újították fel teljes villanyhálózatot, víz és lefolyórendszert. A szobai parkettákat újra rakták, csiszolták és lakkozták, valamint burkolatokat cseréltek.

Az ingatlan fenntartási költségei az un. „rezsivédett tartományban” vannak, a közös költség 25 200 Ft, a vízfogyasztás mérőóra alapján fizetendő.

 

A lakás jelenlegi elrendezésében is kellemes és tágas teret biztosít életkezdő fiatalok és családok számára, ám kiválóan átalakítható a mai kor igényei szerint, a tágas terek megtartásával.

Az alábbi leírással és a hirdetésben szereplő - méretarányos - látványtervekkel az egyik lehetőséget szeretném megmutatni Önnek:

A konyha és a mellette elhelyezkedő félszoba összenyitásával egy tágas, 16 négyzetméteres szoba alakítható ki, amely mérete alapján akár tanuló gyermeknek is berendezhető, hálórésszel, íróasztallal, bútorokkal.

A kamra és a különálló WC összenyitásával kialakítható egy jól szellőztethető, zuhanyzóval felszerelt mellékhelyiség, amely mellett a fürdőszobában megtartható a kád is, így biztosítva a választási lehetőséget a családtagok számára.

A középső szobában alakítható ki a család számára a központi közösségi tér (amerikai konyhás nappali), amelyből nyílnak a hálószobák.

EZZEL AZ ELRENDEZÉSSEL HÁROM TELJES ÉRTÉKŰ HÁLÓSZOBA, EGY AMERIKAI KONYHÁS NAPPALI, VALAMINT KÉT FÜRDŐSZOBA ALAKÍTHATÓ KI, AMELY TÁGAS TEREIVEL RENDKÍVÜL KÉNYELMES ÉLETTERET BIZTOSÍT NAGYOBB CSALÁD SZÁMÁRA, VAGY EGYETEMISTÁKNAK KIADVA A HÁLÓSZOBÁKAT REMEK BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉGET JELENT.

 

JÖJJÖN EL, NÉZZE MEG ÉS TERVEZGESSÜNK EGYÜTT!

További információért és átalakítási javaslatokért kérem, keressen bizalommal!

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a C&I Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Gyuricza Andrea


+36 70 341-2121
gyuricza.andrea@egylet.hu

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése