Eladó Családi ház

114.9 millió Ft

Budapest, IV. kerület Megyer
Alapterület:
178 m2
Szobák száma:
6
Állapot:
Felújítandó
Építési mód:
Tégla
Jó közlekedéssel
Zöldövezeti

404 m2
Felújításra szoruló
Gázkazán
2
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz

Újpest kertvárosi részén a Megyeri út közelében 2 szintes lakóház eladó

Újpest-Megyer kertvárosi rész csendes környezetében eladó ez az önálló, két szintes felújítandó családi ház. A környék ellátottsága jó. A szomszédos Megyeri úton számos busz közlekedik, amelyekkel a városközpont,az M3 metrómegálló vagy akár a belváros könnyen megközelíthető.

A 404m2 területű telek napfényes, a kert gondozott, a földszinten lévő 17m2-es terasz pihenésre, grillezésre is kiváló lehetőséget nyújt.A telken belül található fedett gépkocsibeálló akár 2 gépjármű elhelyezését biztosítja (szerelőaknával kiegészített). Tárolásra a ház alatt található tágas pince ad kiváló lehetőséget.

 

A ház tégla építésű. A szintek különállóan 89 m2 alapterületűek, melyben emeletenként 3 szoba található.A helyiségek méretei az alaprajzban feltüntetésre kerültek.  A tetőszigetelés és az esővíz elvezetők felújítása 2023.évben megtörtént, a ház lakható,de felújítást igényel.  Az emeleti szint fedett külső lépcsőházból közelíthető meg.A ház korábban 2 generációs családi házként működött, ezért a szintek külön fogyasztói mérőkkel rendelkeznek, azaz külön gázórák, villanyórák vannak felszerelve, míg a vízfogyasztás felhasználásának mérése külön almérőkkel történik.

 

Az épület fűtését mindkét emeleti szinten különálló gázkazán és az emeleti szinten akár egy vegyes tüzelésű kazán is biztosítani tudja. A háztartási meleg víz ellátására emeletenként különálló villanybojlerek, míg a földszinti részen gázbojler is rendelkezésre áll.

 

A 2 generációs házat kialakítása kapcsán kifejezetten ajánlom nagy családok részére, összeköltözőknek, de befektetőknek, beruházóknak is kiváló lehetőséget nyújt két különálló lakás kialakításához.

 

A helyiségek hirdetési képei a valós állapotot mutatják, majd közvetlen utánuk látványterv látható, mellyel a felújítás utáni lehetséges alternatíva kerül bemutatásra.

Az ingatlant részletesen megismertem. A felmerülő további kérdésekre felkészülten várom hívását a hét minden napján.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a C&I Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Helyiség Méret (m2)
Szoba
Szoba
Előszoba
Előszoba
Konyha
Konyha
Fürdőszoba + WC
Fürdőszoba + WC
Kamra, Éléskamra, Spájz
Terasz
Terasz
Kárász Anita


+36 30 256-6117
karasz.anita@egylet.hu

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése