Eladó Családi ház

294.7 millió Ft

Budapest, XVIII. kerület Ganz-kertváros
Alapterület:
220 m2
Szobák száma:
6 + 1
Állapot:
Kiváló
Építési mód:
Tégla
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos
Zöldövezeti

1 718 m2
Kiváló
Gázkazán
Kertre néző
Luxus
Optikai
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Megvételre kínálunk a 18. kerület egyik legszebb részén, a Ganz kertvárosban, egy NAPELEMES, teraszos, 220 nm-es, 6 +1 félszobás, 2 fürdős, garázsos, önálló luxus családi házat, osztható telekkel.

Megvételre kínálunk a 18. kerület egyik legszebb részén, a Ganz kertvárosban, egy NAPELEMES, teraszos, 220 nm-es, 6 +1 félszobás, 2 fürdős, garázsos, önálló luxus családi házat, osztható telekkel. A teraszok együttes mérete közel 130 nm, melynek köszönhetően kiválóan alkalmas egy nagyobb család igényeinek. A teraszon egy 5 személyes Jakuzzi található, mely szintén a vételár rszét képezi.

 

Az ingatlan minőségi alapanyagokból, igényes kivitelezéssel épült és 1999-ben került használtba. A ház átgondolt tervezésének, többek között a 3,4 méteres belmagasságnak köszönhetően kényelmes, otthonos, szellős, viszont ugyanakkor bővelkedik a reprezentatív, elegáns elemekkel. A ház fűtéséről egy gáz és egy vegyes tüzelésű kazán gondoskodik romantik alumínium radiátorokkal, a vízellátás pedig villany és hőtárolós gázbojlerről működik.

A nappaliban található egy Zsolnay kandalló, mely azon túl, hogy kiegészítő fűtésként is megállja a helyét, rendkívül dekoratív és hangulatos.

A gazdaságosság jegyében egy napelem erőmű lett telepítve a tetőre, mellyel a rezsi költségek kordában tarthatóak.
A gépjárművekkel kétállásos garázsban vagy térkövezett beállón lehet biztonságosan parkolni. A kültéri fedett részen szintén két gépjárművel lehet parkolni.

A tetőtérben közel 3 méter belmagasságú, 200 nm hasznos lakóterület alakítható ki. A közművek fent vannak, 120 cm padlásmagasítással, lépcsővel, hőszigeteléssel, így nagyon könnyen két generációs ház varázsolható belőle.

Az ingatlan alsó részén 200 nm szuterén található, mely szigetelt, 2,40 m belmagasságú.
Itt található a két állásos garázs, mosószáritó, műhely, pluszos hűtőkamra, 40 m2-es gardrób, borozó, télikert, kazánház, egyéb tárolók, fürdőszoba, és WC. A műhely 3 fázisú ipari árammal ellátott.

Az ingatlan egy 1718 nm-es gyönyörű, értékes növényekkel parkosított telken fekszik, mely akár egy vállalkozás részére megosztható.
A megosztás után, ami 800 nm-t jelent, egy külön bejárattal rendelkező telekre 4 lakásos társasház is építhető.

Irányár: 294,7 m Ft.

Műszaki tartalom néhány gondolatban:
- Napelem rendszer szaldó elszámolású!
- 3 x 16 Amper
- 38-as ikersejt téglák
- 5 cm-es Dryvit szigetelés
- Vasbeton födémek
- Táv vezérelt kovácsoltvas kapuk, korlátok vannak az épülethez.
- Távfelügyelethez bekötött riasztó rendszer
- Bramac tető, vörösréz bádogozással. Gránit külső, mészkő belső párkányok…

Helyiség lista:
- Előtér
- Közlekedő
- 6 szoba
- 1 félszoba
- 2 fürdőszoba
- Konyha,
- Étkező
- Kamra
- Játszó park
- Teraszok
- Nappali
- Gépészet
- Garázs
- További helyiségek a szuterén részben.

Az ingatlan biztonságos, nyugodt, csendes, kertes házas övezetben található. A környék fejlett infrastruktúrájának köszönhetően bővelkedik a szociális intézményekben, bölcsőde, óvoda, általános iskola, orvosi intézmények, bevásárlási lehetőségek, találhatóak a közelben.

Hitel, CSOK igénylésben díjmentes ügyintézéssel állunk rendelkezésére! Nálunk kiválaszthatja az Ön számára legkedvezőbb ajánlatot.

Várom megtisztelő érdeklődésüket.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a C&I Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Horváth Zoltán


+36 70 550-6680
horvath.zoltan@egylet.hu

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése