Eladó Családi ház

54.9 millió Ft

Budapest, XVII. kerület Rákoskert
Alapterület:
67 m2
Szobák száma:
2
Állapot:
Felújítandó
Építési mód:
Tégla
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos
Zöldövezeti

578 m2
Átlagos
Cirkó
Udvari
1
Összkomfort
Bevezetve (230 Volt)
Víz az épületben
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Önálló családi ház Rákoskerten

A 17. kerületi Rákoskert családi házas, nyugodt, biztonságos zöldövezet, errefelé egyáltalán nincs lakótelep és a repülők zaja sem hallatszik. Itt lett eladó egy 60-as évek végén épült földszintes, önálló (körüljárható) családi ház, mely teljesen száraz, betonalapon nyugszik, 38 cm téglából épült, betonfödémes, a tetőn cserépfedéssel. A nettó hasznos lakótér 67 m2.

A ház két szobából, egy konyhából, kamrából, fürdőszobából, közlekedőből és egy nagyon világos beépített verandából áll, az elrendezést megtekintheti az alaprajzon. A házhoz közvetlenül csatlakozik egy kis műhely és tároló, ezek alatt teljesen száraz pince húzódik.

A házikó a korának megfelelő állapotban van (lakható, beköltözhető), felújítása már megkezdődött. A villanyvezeték teljes cseréje megtörtént. A fűtés gázcirkóval és radiátorokkal működik. Ami az új tulajdonosra vár: nyílászáró cserék, a konyha, a fürdőszoba és a veranda felújítása. Erre tippeket is adunk Önnek, kérem, nézze meg a látványterveket a fotók között. Ha igényli, a megvalósításra árajánlatot is tudunk adni, sőt, a stresszmentes kivitelezésben is segíthetünk!

Bár jelenleg a tető sehol nem ázik be, de a cserépfedést érdemes lenne szakemberrel átnézetni, felújítása (vagy cseréje) lassan esedékes lehet.

Mivel a ház betonfödémes, ezért a felfelé bővítés is opció lehet, amennyiben több szobára lenne szüksége! Jelenleg a kamrából lehet feljutni a padlástérbe.

A kertben található még egy kétállásos fedett gépkocsibeálló, alatta szerelőaknával. A locsolást ásott kút segíti.

A tömegközlekedés a házhoz közel van, emiatt idősebbeknek is jó szívvel ajánlom. A gépkocsival közlekedőknek az M0 autóút jelenthet könnyebbséget.

Az ingatlan tehermentes. Hitelfelvétellel is megvásárolható, ebben díjmenetesen segítünk Önnek!

Kérem, hívjon, akár hétvégén is, ha hasonló ingatlant szeretne vásárolni. Rugalmasan, gyorsan meg tudom mutatni!

 

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a C&I Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Szikszainé Szabó Éva


+36 20 472-9554
szabo.eva@egylet.hu

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése