Eladó Családi ház

64.9 millió Ft

Vecsés Felsőhalom
Alapterület:
118 m2
Szobák száma:
4
Állapot:
Új építésű
Építési mód:
Tégla
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos
Zöldövezeti

390 m2
Újszerű
Hőszivattyú
Kertre néző
Dupla komfort
Optikai
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Gázvezeték a telek előtt
Közműhálózatba bekötve

Megvételre kínálunk Vecsés legszebb részén egy szerkezetkész, garázsos, HÓSZIVATTYÚS, teraszos, 118 nm-es, 4 szobás, gardróbos, 2 fürdős ikerházat.

Megvételre kínálunk Vecsés legszebb részén egy szerkezetkész, garázsos, HÓSZIVATTYÚS, teraszos, 118 nm-es, 4 szobás, gardróbos, 2 fürdős ikerházat. Minőségi alapanyagokból, magas műszaki tartalommal, igényes kivitelezés jellemzi a projektet, ahol a biztonság és a kényelem mellett az energiatakarékosság volt a fő szempont. A ház átgondolt tervezésének köszönhetően kényelmes, otthonos, szellős, viszont ugyanakkor bővelkedik a praktikus megoldásokban.

 

A meghirdetett ár a szerkezetkész állapotra vonatkozik!

 

A jelenlegi leírás alapján kész állapotban is meg lehet rendelni.

 

A lakások csupán a garázsoknál vagy a tárolóknál érnek össze, így nincsenek a lakótérnél közös falak, ezért a szomszédok nem zavarják egymást. Az ingatlanok úgy működnek, mint ha önálló családi házak lennének, csak sokkal kedvezőbb áron.

 

Az ingatlan fűtéséről, valamint a használati melegvíz ellátásáról egy modern, energia takarékos, innovatív levegő-víz hőszivattyú gondoskodik H tarifás üzemeltetéssel.

Ennek köszönhetően a rezsi költségek minimalizálódnak.

A hőszivattyú a padlón keresztül fűt, így télen egyöntetűen kellemesen meleg a hőmérséklet.

 

A garázs a lakásból átjárható, valamint a ház hasznos területe bővíthető!

 

Ennél a beruházásnál most lehetősége van kompromisszumok nélkül egy olyan házba költözni, ahol Ön kiválaszthatja a hideg és meleg burkolatokat, szanitereket, valamint az egyéb kiegészítőket a családja legnagyobb megelégedésére, ez által személyre szabva álmai otthonát.

A kulcsra kész ár tartalmazza az elektromos redőny előkészítést, három rétegű nyílászárókat, riasztó előkészítést, kaputelefon és motoros kapu kiépítést, A gépjárművekkel az ingatlanhoz tartozó garázsban vagy térkövezett beállón lehet biztonságosan parkolni.  
 

Az ingatlanhoz egy impozáns 390 nm-es privát telek tartozik.

 

Igénybe vehető lehetséges kedvezmények:

CSOK
5% Áfa visszatérítés
Babaváró hitel
Illeték kedvezmény vagy mentesség.

Helyiség lista a földszinten:
- Előtér
- Közlekedő

- Garázs

- WC

- Fürdőszoba
- Amerikai konyha,

- Étkező
- Nappali 
- Tároló
- Terasz

 

Helyiség lista az emeleten:
- Közlekedő
- Lépcsőház
- Fürdőszoba

- Gardrób
- Három szoba

 

Az ingatlan biztonságos, nyugodt, csendes, kertes házas övezetében, Vecsés egyik legszebb részén található. A környék fejlett infrastruktúrájának köszönhetően bővelkedik a szociális intézményekben, bölcsőde, óvoda, általános iskola, orvosi intézmények, bevásárlási lehetőségek, találhatóak a közelben.

Közlekedése kiváló, busszal vagy vonattal Budapest központja rövid idő alatt megközelíthető. Az M0-ás, M 4-es, valamint az M 5-ös autópályák pár perc alatt elérhetőek.

Hitel, CSOK igénylésben díjmentes ügyintézéssel állunk rendelkezésére! Nálunk kiválaszthatja az Ön számára legkedvezőbb ajánlatot.

Várom megtisztelő érdeklődésüket.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a C&I Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Horváth Zoltán


+36 70 550-6680
horvath.zoltan@egylet.hu

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése