Eladó Építési telek

39 millió Ft

Badacsonytomaj Badacsonyörs
Alapterület:
nincs megadva
Szobák száma:
nincs megadva
Állapot:
nincs megadva
Építési mód:
nincs megadva

1 879 m2
Vezeték a telek előtt
Víz a telken
Gázvezeték a telek előtt
Csatorna a telken

A Badacsonyi régió híres kiváló borairól, balatoni strandjairól, kikötőiről, és természeti adottságairól, így méltán vált a térség egyik legkedveltebb részévé. Badacsonyörs közigazgatásilag Badacsonytomajhoz tartozó, falusias jellegű, csendes és hangulatos településrész a nagyrészt borházakból, vendéglőkből és üdülőépületekből álló Badacsony mellett. A 71-es főút mentén, a Balaton északi partjának nyugati részén, a Badacsony lábánál található, a tanú hegy egy része a település területén fekszik. Szomszédos települések: Ábrahámhegy, Salföld, Káptalantóti, Nemesgulács és Badacsonytördemic. Az eladó telek vonattal is könnyen elérhető, a legközelebbi vasúti megálló (Badacsonyörs) 5 perc gyalogútra van, vízi úton pedig a Badacsony településrészen lévő hajóállomáson vagy kikötőjén keresztül közelíthető meg. A település központja, óvoda, iskola, boltok, strand is mindössze pár perces autóútra található, és biciklivel is minden könnyen megközelíthető.

Az 1879 nm-es belterületi építési telek Lfk-ö övezeti besorolású. Nyúlványos (nyeles) telek, a nyél külön helyrajzi számon szerepel, a telek nagyobb része négyzet alakú és enyhe lejtéssel D-NY-i tájolású. Méreteinek köszönhetően kényelmesen beépíthető, jelenleg épület nem található rajta. A környező telkek nagyjából 50%-ban beépítettek. Gyönyörű kilátás nyílik a Badacsonyra, és a Balatonra egyaránt.

- víz: telken belül
- csatorna: telken belül
- villany: az utcában
- gáz: az utcában

- Beépíthetőség mértéke: 20%
- Legnagyobb megengedett építménymagasság: 4,5 m
- Zöldfelület: min. 60%

Teljes méret: 1879 nm
a telek két helyrajzi szám alatt van, a két telek csak együttesen megvásárolható!
méretei külön: 1755 nm + 124 nm „nyél”
Szélesség: kb 41,5 m
Hosszúság: kb 41,5 m

A telekre egy nagy családi nyaraló tervei már elkészültek, ami még nincs engedélyeztetve, igény szerint a tulajdonos átadja ezt.
Az ingatlan elhelyezkedése, mérete és adottságai alapján kiválóan alkalmas akár családi ház, vagy nyaraló építésére is. Legnagyobb beépíthető alapterület 350 nm. Maximum 2 szint építhető.

Vételár: 39 M HUF

Amennyiben a hirdetés elnyerte tetszését, vagy kérdése merült fel az ingatlannal kapcsolatban, várom megtisztelő hívását!

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a C&I Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Dr. Kun Krisztián

ügyvéd
+36 30 212-4895
kun.krisztian@t-online.hu

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése