Eladó Építési telek

7.69 millió Ft

Vál
Alapterület:
nincs megadva
Szobák száma:
nincs megadva
Állapot:
nincs megadva
Építési mód:
nincs megadva
Azonnal költözhető
Zöldövezeti

1 212 m2
Bevezetve (230 Volt)
Víz a telken
Gázcsonk a telken
Csatorna a telken

PANORÁMÁS ÉPÍTÉSI TELEK eladó VÁLON MEGFIZETHETŐ ÁRON !

PANORÁMÁS ÉPÍTÉSI TELEK eladó VÁLON MEGFIZETHETŐ ÁRON !

A TELEPÜLÉSRŐL
Fejér megye, Vál csodálatos természeti adottságokkal, nevezetességekkel rendelkező települése , mely Budapest és Székesfehérvár között félúton helyezkedik el, Budapest határától mindössze 38 km-re. Kiemelkedő a főváros és a Velencei-tó közelsége, a festői szépségű Váli-völgy természeti értékei, és a település  műemlékekben való gazdagsága. Vajda János költő, Kokas Ignác Kossuth díjas festőművész, pár név azok közül, akik e település szerelmesei voltak. A Váli-völgy mindkét oldalán présházak és szőlőskertek húzódnak és szinte minden családnak van szőlője, de sokan járnak ide szőlészkedni a környező településekről is. 

A TELEK

Ezen a békés, barátságos , mindössze 2600 fős  élhető  településen kínálok megvételre egy TEHERMENTES belterületi összközműves építési telket, melyről csodálatos panoráma látványát élvezheti majd az a család, aki el tudja képzelni itt a jövőjét, megépítené saját otthonát, szeretné ha gyermekei itt cseperednének fel. A gáz, víz, csatorna  telekhatáron belül ,  a  villany -villanyóra a bekötő út mentén található, melytől földkábelen keresztül megy a vezeték a telekre. A telek mérete 1212 nm, szabályos alakú, arányos. A telek kertvárosias lakóövezetbe tartozik (Lke2), melyre nem csak egy lakóház, dombház  hanem akár 2 lakásos vagy akár 4 lakásos lakóház is építhető.  A telekre oldalhatáron álló ház  építhető, beépíthetőség 30 %, minimális zöldfelület 50%, megengedett legkisebb-legnagyobb építmény magasság 3-4,5 m.  A telket legegyszerűbben az Ürményi kastélytól indulva lehet megközelíteni. A csatolt térkép alapján könnyedén oda lehet találni. A telek megközelítése saját murvázott úton keresztül történik. Itt nincs átmenő forgalom, csak  csend,  nyugalom és festői panoráma. A telkekhez vezető út egy része még földút, a többi része murvázott, melyet a főútról lehet megközelíteni. A községben óvoda, iskola, egészségügyi ellátás, gyógyszertár, könyvtár, posta is  található. 
Távolságok: Budapest 38 km, Balaton 75 km, Velencei-tó 15 km.
CSOK és hitel ügyintézéshez is segítséget tudunk nyújtani! 
Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését kérem hívjon bizalommal és felmerülő kérdéseire további információt adok ! 
 

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a C&I Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Hajdu Edina


+36 70 886-6844
hajdu.edina@egylet.hu

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése