Eladó Ikerház

72 millió Ft

Budapest, XIX. kerület Kispest-Óváros
Alapterület:
87 m2
Szobák száma:
4
Állapot:
Új építésű
Építési mód:
Tégla
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos

148 m2
Hőszivattyú
Kertre néző
2
Dupla komfort
BB
Nem akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Gázvezeték a telek előtt
Közműhálózatba bekötve

XIX.-kerület, Jókai utcában, kertvárosi övezetében újépítésű ikerház eladó!

XIX.-kerület, Jókai utcában, kertvárosi övezetében újépítésű ikerház eladó!

 

A projekt keretében 3 db kertkapcsolatos, belső kétszintes, duplakomfortos lakás kerül értékesítésre.

 

Energetikai besorolás BB!!! Zöldhitel + Zöld Csok igényelhető!!! 5%-os áfával (és annak visszaigénylésével) leköthető még bármelyik lakás! Ne várja ki a tavaszt, hiszen nem tudhatjuk mit hoz a jövő az építőiparban.

 

Az itt meghirdetett 3. számú utcafront felőli balhátsó, belső kétszintes, DK-i fekvésű, nappali + 3 hálószoba elrendezésű lakás, 86,4 m2 hasznos alapterülettel rendelkezik és az épületrésszel együtt 148 m2 kizárólagos használatú telekrész tartozik hozzá. A földszinten zuhanyzóval az emeleten káddal kerül beépítésre.

 

Vasbeton sávalapon 30 cm-es Porotherm falazat nyugszik, 20 cm-es körüreges panel födémmel, 5 cm-es lépésálló szigeteléssel, cserép héjalással, alul 10 cm, oldalt 15 cm hungarocell, míg az emeleti zárófödém 30 cm hőszigetelés kőzetgyapot szigeteléssel. A hőleadást a földszinten és az emeleten padlófűtés látja el, ennek a hőnek az előállítása hőszivattyún keresztül az energia ellátása a tetőn elhelyezett napelemeken keresztül történik. A nyílászárók 5 légkamrás műanyag ablakok, 2 rétegű üvegezéssel, rejtett redőnytokkal szerelve. A riasztó előkészítését az ár tartalmazza, de a rendszerét és a telepítését nem. A lakások nem tartalmaznak konyhabútort. A lakáshoz 1db felszíni gépkocsi beálló tartozik, melyet saját kapun keresztül lehet megközelíteni.

 

Szobákban laminált padló vagy igény szerint választható.

Hidegburkolatok 4.500 Ft/m2-ig választhatók

Melegburkolatok 3.500 Ft/m2-ig választhatók

Beltéri ajtók kilinccsel: 47.500 Ft/db-ig választhatók

 

A projekt, környékbeli referenciával rendelkező beruházó által lesz megvalósítva. A beruházó tőkeerős, ezért a fizetési ütemezés rugalmas így, ha el kell adni előbb az Ön ingatlanját, akár az is beleférhet a határidőbe.

 

CSOK, minősített fogyasztóbarát hitel természetesen része lehet a fizetési konstrukciónak. Az építkezés elkezdődött és a tervezett ütemben halad.

Átadás legkésőbb 2022. III. negyedév.

 

Magánszemélyeknek és befektetőknek egyaránt kiváló vétel!

 

Babaváró hitel (TB igazolás benyújtása szükséges) 10M, -Ft szabad felhasználású kölcsön!

Zöld hitel, Zöld Csok, Otthonfelújítási Támogatás 3+3M, -Ft, Csok, Jelzáloghitel Hitel (kéthetes folyósítással, 1%-os kamatkedvezménnyel) vagy más pénzügyi megoldásban tudok segíteni!

 

Részletes információért és műszaki leírásért kérem, hívjon bátran akár hétvégén is.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a C&I Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Leskó Zoltán


+36 30 203-0949
zoltan.lesko1981@gmail.com

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése