Eladó Ikerház

48 millió Ft

Budapest, XV. kerület Rákospalota
Alapterület:
142 m2
Szobák száma:
3 + 1
Állapot:
Szerkezetkész
Építési mód:
Blokkos
Áron alul
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos

160 m2
Felújítás alatt
Nincs
2
Bevezetve (230 Volt)
Vízvezeték a telek előtt
Gázvezeték a telek előtt
Csatorna a telekhatáron

15. ker. Dessewffy Arisztid utcában ikerház fél eladó!

A 15. kerület Dessewffy Arisztid utcában az M3-as bevezető szakaszától két percre egy 60%-os készültségi fokon lévő ikerház fél.

 

Az itt meghirdetett 2-es számú, utcafronttal párhuzamosan épített, belső kétszintes + tetőtér, ÉNy-i fekvésű, nappali + 4 hálószoba elrendezésű lakás, Bruttó: 142 nm, Nettó: 126,8 nm hasznos alapterülettel rendelkezik és az épületrésszel együtt 160 m2 kizárólagos használatú telekrész tartozik hozzá.

Vasbeton sávalapon 25 cm-es ProKoncept falazat nyugszik, 20 cm-es monolit vasbeton födémmel, 5 cm-es lépésálló szigeteléssel, cserép héjalással, alul 10 cm vízzáró, oldalt 10 cm polisztirol, míg a tetőtéri zárófödém 30 cm kőzetgyapot szigeteléssel. A nyílászárók 7 légkamrás műanyag ablakok, 3 rétegű üvegezéssel szerelve. A belső válaszfalak 10 cm-es ytong falazatból vannak kialakítva így, ha a ház elosztása nem megfelelő akkor könnyedén átalakítható.

 

Amennyiben ilyen lakást vagy hasonlót keres, tekintse meg a képeket és az ingatlanról készült 3D virtuális sétát, amelyek teljesen fedik a valóságot! 

 

A munkálatok leálltak és nem is lesz tovább folytatva, így kérem csak azok érdeklődjenek, akik ténylegesen be tudják maguknak fejezni az ingatlan elmaradt részeit.

 

Magánszemélyeknek és befektetőknek egyaránt kiváló vétel! 

Babaváró hitel (TB igazolás benyújtása szükséges) 10M, -Ft szabad felhasználású kölcsön!

Zöld hitel, Zöld Csok, Otthonfelújítási Támogatás 3+3M, -Ft, Csok, Jelzáloghitel (kéthetes folyósítással, 1%-os kamatkedvezménnyel) vagy más pénzügyi megoldásban tudok segíteni! 
 

Hívjon bizalommal, akár hétvégén is!

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a C&I Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Leskó Zoltán


+36 30 203-0949
zoltan.lesko1981@gmail.com

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése