Eladó Ikerház

49.8 millió Ft

Tordas
Alapterület:
55 m2
Szobák száma:
3
Állapot:
Új építésű
Építési mód:
Blokkos
CSOK igényelhető
Jó közlekedéssel
Zöldövezeti

317 m2
Újszerű
Hőszivattyú
Kertre néző
Összkomfort
Optikai
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Közműhálózatba bekötve

Megvételre kínálunk Tordas egyik legszebb részén, egy HÓSZIVATTYÚS, új építésű, nettó 55 nm-es, 16 nm-es terasszal, 3 szobás, fürdő + külön WC-s, ikerházat.

Megvételre kínálunk Tordas egyik legszebb részén, egy HÓSZIVATTYÚS, új építésű, nettó 55 nm-es, 16 nm-es terasszal, 3 szobás, fürdő + külön WC-s, ikerházat. Minőségi alapanyagokból, igényes kivitelezés jellemzi a projektet, ahol a biztonság és a kényelem mellett az energiatakarékosság volt a fő szempont. A ház átgondolt tervezésének köszönhetően kényelmes, otthonos, szellős, viszont ugyanakkor bővelkedik a reprezentatív, elegáns elemekkel. Az ingatlan külső falazata a körszerű Viablokk technológiával épül. Gépjárművek parkolása a telken belül, igény szerint fedett beállóval.
Az ingatlan megközelítését aszfaltos utca könnyíti meg.

Az otthon melegéről egy modern, energia takarékos, innovatív levegő-víz hőszivattyú gondoskodik, akár H tarifás üzemeltetéssel. A használati melegvíz ellátásáról pedig okosbojler fog gondoskodni.
Ennek köszönhetően a rezsiköltségek minimalizálódnak.

A Viablokk falazó rendszer előnyei a teljesség igénye nélkül: Rendkívül hatékony hő és hangszigetelő, hőhídmentes, kizárólag természetes anyagokat tartalmaz….stb.
A hőmérséklet helyiségenként állítható.

Ennél a beruházásnál most lehetősége van kompromisszumok nélkül egy olyan ingatlanba költözni, ahol Ön kiválaszthatja a hideg és melegburkolatokat, szanitereket, beltéri ajtókat, valamint az egyéb kiegészítőket a családja legnagyobb megelégedésére, ez által személyre szabva álmai otthonát.

Az ingatlanhoz 317 nm-es privát telek tartozik

Igénybe vehető lehetséges kedvezmények:
CSOK
5% Áfa visszatérítés
Babaváró hitel
Illeték kedvezmény vagy mentesség.

Az ingatlan árát a kulcsrakész állapotra adtuk meg, 2024. decemberi költözéssel.

Helyiség lista:

- Közlekedő
- WC
- Két hálószoba
- Fürdőszoba
- Amerikai konyha,
- Étkező
- Nappali
- Terasz

Minden telken, társasházi okirattal, betétesített helyrajzi számon 2 lakóegység kerül kialakításra. (Egyedi megoldás is kérhető személyes konzultáció során!)
A telek teljes mérete: 800 nm

Budapest és Velencei-tó 15 perc alatt, Balaton 40 perc elérhető!

Az ingatlan biztonságos, nyugodt, csendes, kertes házas övezetében, Tordas egyik legszebb részén található. A környék fejlett infrastruktúrájának köszönhetően bővelkedik a szociális intézményekben, bölcsőde, óvoda, általános iskola, orvosi intézmények, bevásárlási lehetőségek, találhatóak a közelben.

Közlekedése kiváló, az M7-es autópálya rövid alatt elérhető.

Hitel, CSOK igénylésben díjmentes ügyintézéssel állunk rendelkezésére! Nálunk kiválaszthatja az Ön számára legkedvezőbb ajánlatot.

Várom megtisztelő érdeklődésüket.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a C&I Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Horváth Zoltán


+36 70 550-6680
horvath.zoltan@egylet.hu

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése