Eladó Nyaraló

21.99 millió Ft

Szigetszentmárton Dunapart
Alapterület:
37 m2
Szobák száma:
2
Állapot:
Építési mód:
Fa

300 m2
Klímás hűtés-fűtés
Udvari
1
Összkomfort
Bevezetve (230 Volt)
Van
Gázvezeték a telek előtt
Közműhálózatba bekötve

Hétvégi ház a Dunaparton

Szigetszentmártonban, a Dunaparttól 50 m-re kínálunk egy hangulatos, téliesített faházat. 

 

A beton alapon álló ház, a 70-es években épült, azóta  folyamatos felújításokon ment keresztül: 18 éve cserélték ki a villanyvezetékeket, majd később a burkolatokat, szanitereket, a konyha felújítása 5 éve történt, az ablakokat 2 éve cserélték, ekkor szerelték fel az inverteres (hűtő-fűtő) klímát is. Legutóbb a fürdőszobai bojler újult meg, 1 éve.

A ház melegét a téli hidegben egy hőtárolós elektromos kályha biztosítja, de enyhébb időben a nappaliban található klíma is befűti a házat.

 

A ház kiváló választás lehet mindenkinek, aki szeretne kiszakadni a város zajából és csendre, nyugalomra vágyik. Horgászoknak remek lehetőség, a Duna közelsége miatt. A környék bicikliznizésre, túrázásra is lehetőséget biztosít, a feltöltődés itt adott.

 

A ház, a busz és a HÉV megállótól 1,5 km-re található, itt vegyesbolt, húsbolt, dohánybolt is van. A szigetszentmártoni szabadstrand, csárda, ráckevei termálfürdő néhány km-en belül elérhetőek.

 

 

 

 

 

 

 

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a C&I Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Rózsa Magdolna


+36 70 606-2067
rozsa.magdolna@egylet.hu

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése