Eladó Panellakás

46 millió Ft

Budapest, III. kerület Óbuda
Alapterület:
51 m2
Szobák száma:
2
Állapot:
Kiváló
Építési mód:
Panel

1. Emelet
Hőszigetelt
Távfűtés egyedi méréssel
Utcára
Bútorozatlan
15
Összkomfort
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Közműhálózatba bekötve

Kényelmes fészek Óbudán

III. kerületben, Szentendrei úton kiváló infrastruktúrájú környezetben eladó egy 51nm alapterületű, 2 loggiás, nappali + hálószobás újszerű lakás, az alaprajzon feltüntetett helyiségekkel.

A lakás alapterülete 51nm, a nappalihoz és a hálószobához is csatlakozik loggia, továbbá a konyha és a nappali közötti fal részleges lebontásával amerikai konyha jellegével tágas, átlátható teret kapott. 

Egy helyiségben található a WC és a zuhanyzó, illetve az előszobából nyílik egy kamra/tároló helyiség is. Az ingatlan kiváló esztétikai és műszaki állapotban van, nagyon világos, napos, azonnal költözhető.

2023-ban történt a lakásban teljes felújítás, loggia  szigetelve lett, új biztonsági bejárati ajtó, teljes elektromos hálózat és vízvezeték cseréje történt. Új laminált parkettát kapott, új a csempe és a kövezet.

A lakás minden ablaka redőnnyel felszerelt.

Az ingatlan rezsije kedvező. Közös költség alacsony, csak 13.000Ft/hó. Minden közmű fogyasztás díja egyéni mérés alapján fizetendő.

Kifejezetten ideális választás egyedülállóknak, családoknak vagy kiadási célra egyaránt.

Az ingatlan per-, teher-, igénymentes.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a C&I Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Tóth Judit


+36 70 606-2068
tothjudit71@gmail.com

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése