Eladó Tanya

45 millió Ft

Csorvás
Alapterület:
540 m2
Szobák száma:
2
Állapot:
Felújított
Építési mód:
Tégla
Áron alul
Jó közlekedéssel

50 000 000 m2
Cserépkályha - fa, szén
230 - 400 Volt
Víz az épületben

Csorváson 5 hektáros tanya eladó!

Csorváson eladó egy külterületi, kivett lakóház, udvar, gazdasági épület, kert, legelő, fásított terület és szántó megnevezésű 2 Ha összesen 50,22 AK értékkel bíró ingatlan, magyarul TANYA! A tanya zárt körbekerített. A kerítésen belül egy 80nm-es lakó épület, valamint több gazdasági épület található. A lakóház tégla falazatú, fafödémes, nyeregtetős, cserép héjalása van. Nemrég teljes felújításon esett át a lakóház és a gazdasági épületek is.

 

A gazdasági épületek:

- 150 nm. -es sertésól, kifutós rendszerrel

- 250 nm-es jelenleg üres csarnok

- 40 nm félkész húsfeldolgozó üzem

- ÁNTSZ-nek megfelelő hús előkészítő helyiség

- füstölő

 

Az épületekben víz, fagyelzárók, ipari áram, külön szennyvízelvezetés ki van építve, így kis időráfordítással az engedélyeztetési eljárás után azonnal indulhat a termelés.

 

A tanya mellett és mögött közvetlenül egy 3 Ha összesen 116 AK értékkel bíró szántó található, mely elegendő terményt ad az istálló kapacitásának megfelelő állatok etetéséhez.

 

Ajánlom mindenkinek, aki nagyvárosból szeretne nyugodt csendes életet élni úgy, hogy azonnal bevételhez tud jutni kihasználva a tanya adottságait.

 

KÜLÖNFÉLE PÁLYÁZATOKRA ELÉRHETŐEK: Tanyafejlesztési pályázat Herman Ottó intézet bírálja. Kisüzemek fejlesztési pályázat Uniós alap MVH kezeli a pályázatokat. Állattartó Telephely korszerűsítési pályázat Uniós alap MVH kezeli a pályázatot. Mivel tehermentes a tanya ezekre jogosult mind jogosult!

 

Babaváró hitel (TB igazolás benyújtása szükséges) 10M, -Ft szabad felhasználású kölcsön!

Otthonfelújítási Támogatás 3+3M, -Ft, Csok, Jelzáloghitel Hitel (kéthetes folyósítással, 1%-os kamatkedvezménnyel) vagy más pénzügyi megoldásban tudok segíteni! 

Hívjon bizalommal, akár hétvégén is!

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a C&I Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Leskó Zoltán


+36 30 203-0949
zoltan.lesko1981@gmail.com

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése