Eladó Téglalakás

39.9 millió Ft

Budapest, II. kerület Rózsadomb
Alapterület:
34 m2
Szobák száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Építési mód:
Tégla

1. Emelet
Cserépkályha - gáz
Udvari
2
Összkomfort
Bevezetve (230 Volt)
Van
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

1 szobás lakás a Rózsadombon, csendes utcában

Rózsadombon, a Bimbó útról nyíló, csendes utcában kínálunk megvételre egy 34 m2-es, 1 szobás lakást, 4 lakásos társasházban.

 

A ház jó állapotú, kertész által karbantartott, gondozott kert övezi.

A lakás zárt lépcsőházból közelíthető meg, a bejárat előtt egy kis saját erkély is található, ablakai a bokrokkal körbevett, zöld kertre néznek. 

 

A lakás igény szerint felújítandó, melegét Héra gázzal működő cserépkályha szolgáltatja, a szobát megkímélt állapotú faparketta borítja. A  lakás elosztása ideális, szobája nagy, mérete 21 m2.

 

Fenntartása kedvező: fűtése a téli hónapokban 9.000 Ft/hó, a közös költség: 8.500 Ft (ami magába foglalja a szemétszállítási díjat, a felújítási alapot és a kertész díját is). Tartozik a lakáshoz egy 5 m2-es tároló a földszinten.

 

A lakástól néhány perc sétatávolságra található a 11, 111-es buszok megállója, melyekkel a Batthyány tér 8-10 perc alatt elérhető. 

 

Ajánlom a lakást fiataloknak, időseknek egyaránt - mindenkinek, aki csendes, biztonságos helyen szeretne élni, de mégis közel a metróhoz/belvároshoz -  valamint befektetésnek is kiváló választás, hiszen elhelyezkedése miatt értékálló és nagyon könnyen bérbeadható.

 

 

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a C&I Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Rózsa Magdolna


+36 70 606-2067
rozsa.magdolna@egylet.hu

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése