Eladó Téglalakás

53.3 millió Ft

Budapest, XIV. kerület Törökőr
Alapterület:
62 m2
Szobák száma:
3
Állapot:
Építési mód:
Tégla
Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel

Átlagos
Kondenzációs kazán
Városra néző
4
Összkomfort
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Hangulatos tetőtéti lakás Törökőrön

Hangulatos, nagyon világos, legfelső szinti lakást kínálok Zugló Törökőr városrészében. Az ötvenes években épült téglaház tetejére még egy szintet építettek a 90-es években, itt került kialakításra ez a barátságos, belső kétszintes otthon is. Itt végre senki sem fog a feje felett ugrálni!

Bár az utca kissé forgalmasabb, de itt, a felső szinten szinte már semmi zaj hallatszik ebből, csak az ablakokon szinte bebólintgató hatalmas fák susogása és a madárcsicsergés hallható. A ház háta mögött nagy park, játszótér van, ahová a házból közvetlenül is ki lehet jutni.

A lakás alsó szintjén egy tágas amerikai konyhás nappali, egy hálószoba, fürdőszoba, külön WC, gardróbhelyiség és egy kis kamra került kialakításra. A felső szinti 30 m2 alapterületű padlásszoba roppant hangulatos, világos, pompás kamasz-birodalom, vagy dolgozószoba lehet. Igen, lesz vele egy kis munka, mert biztonságosabbá kellene tenni a lépcsőt, akár egy korláttal, vagy egy gipszkartonfal építésével. És persze a tetőtér miatt nyáron meleg is, de a kiváló klímaberendezés megoldja ezt a gondot.

Alapvetően jó állapotú a lakás, esetleg némi esztétikai csinosítást elbírna. A remek hőszigetelő üvegezésű fa ablakokat kár lenne lecserélni.  A nappali padlólap borítása pár helyen alig láthatóan megrepedezett, erre lehetne pl laminált lapot tenni.

A fűtésről és a melegvízről saját kondenzációs kombi gázcirkó gondoskodik.

A társasház műszaki nagyberendezéseit, vezetékeit már teljesen felújították. Jelentős összegű megtakarítással rendelkezik, így az esedékes homlokzati felújítás az új lakónak nem jelent majd plusz költséget.

Közlekedés szempontjából nagyon jó helyen található a ház, pl. a Keleti pályaudvar 12 perc alatt, a kisföldalatti Mexikói úti végállomása 8 perc alatt elérhető.

Kérem, hívjon, ha úgy gondolja, ez a lakás épp önre vár. Tehermentes, üres, vagyis a kifizetést követően azonnal birtokba vehető.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a C&I Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Szikszainé Szabó Éva


+36 20 472-9554
szabo.eva@egylet.hu

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése