Eladó Téglalakás

55.2 millió Ft

Budapest, XIX. kerület Kispest
Alapterület:
76 m2
Szobák száma:
3
Állapot:
Új építésű
Építési mód:
Tégla
Áron alul
Jó közlekedéssel

3. Emelet
Hőszigetelt
Hőszivattyú
Utcára
3
Összkomfort
BB
Nem akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Gázvezeték a telek előtt
Közműhálózatba bekötve

XIX.-kerület, Artúr utcában, újépítésű társasházi lakás eladó!

A projekt keretében 18 db lakás kerül értékesítésre. Energetikai besorolásuk BB!!! Zöldhitel + Zöld Csok igényelhető!!! 5%-os áfával (és annak visszaigénylésével) leköthető még bármelyik lakás! Ne várja ki a tavaszt, hiszen nem tudhatjuk mit hoz a jövő az építőiparban.

Az itt meghirdetett 15. számú lakás DNy-i fekvésű, belső két szintes, duplakomfortos, nagyteraszos lakás, 75,8 m2 hasznos alapterülettel rendelkezik és 11,08 m2 terasz tartozik hozzá.

 

Vasbeton sávalapon 30 cm-es Porotherm falazat nyugszik, 20 cm-es monolit vasfödémmel, 5 cm-es lépésálló szigeteléssel, cserép héjalással, alul és oldalt 10 cm EPS, míg az emeleti zárófödém 30 cm hőszigetelés kőzetgyapot szigeteléssel. A hőleadást padlófűtés látja el, ennek a hőnek az előállítása hőszivattyún keresztül a hűtést falra szerelt Fan coil rendszer látja el, az energia ellátása a tetőn elhelyezett napelemeken keresztül történik. A nyílászárók 7 légkamrás műanyag ablakok, 3 rétegű üvegezéssel, rejtett redőnytokkal szerelve. A lakások nem tartalmaznak konyhabútort. A lakáshoz 1db felszíni fedett gépkocsi beálló megvásárolható ennek az ára 2MFt, melyet a közös kapun keresztül lehet megközelíteni.

Szobákban laminált padló vagy igény szerint választható.
Hidegburkolatok 5.500 Ft/m2-ig választhatók
Melegburkolatok 4.500 Ft/m2-ig választhatók
Beltéri ajtók kilinccsel: 55.500 Ft/db-ig választhatók

A projekt, környékbeli referenciával rendelkező beruházó által lesz megvalósítva. A beruházó tőkeerős, ezért a fizetési ütemezés rugalmas így, ha el kell adni előbb az Ön ingatlanját, akár az is beleférhet a határidőbe.

CSOK, minősített fogyasztóbarát hitel természetesen része lehet a fizetési konstrukciónak. Az építkezés elkezdődött és a tervezett ütemben halad.

Átadás legkésőbb 2022. III. negyedév.

Magánszemélyeknek és befektetőknek egyaránt kiváló vétel!

Babaváró hitel (TB igazolás benyújtása szükséges) 10M, -Ft szabad felhasználású kölcsön!
Zöld hitel, Zöld Csok, Otthonfelújítási Támogatás 3+3M, -Ft, Csok, Jelzáloghitel Hitel (kéthetes folyósítással, 1%-os kamatkedvezménnyel) vagy más pénzügyi megoldásban tudok segíteni!


Részletes információért és műszaki leírásért kérem, hívjon bátran akár hétvégén is.
 

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a C&I Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Leskó Zoltán


+36 30 203-0949
zoltan.lesko1981@gmail.com

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése