Eladó Téglalakás

38.5 millió Ft

Budapest, XIX. kerület Kispest
Alapterület:
52 m2
Szobák száma:
2
Állapot:
Építési mód:
Tégla

Földszint
Konvektor
Udvari
2
Komfort
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

2 szobás tégla lakás Kispest Óvárosában

Kispest Óvárosában, Wekerletelep közelében kínálunk egy 52 m2-es, 2 szobás magasföldszinti lakást, tégla építésű társasházban. 

 

A lakás nagyon jó elasztású,  2 egész szobás, tágas, étkezős konyhával, külön fürdőszobával és mellékhelyiséggel. Rendkívül világos, körbejárja a nap, a nappali és a konyha Dél-Nyugati, a hálószoba, fürdő és a spájz Észak-Keleti fekvésű.

Állapotát tekintve átlagos/jó állapotú. Alaposabb felújítások 10 éve történtek a lakásban, kicserélték a villamos vezetékeket, burkolatokat, ablakokat és a bejárati ajtót, valamint a szobában található faparkettát felcsiszolták. 

A társasház jó állapotban van, a villanyvezeték csere már megtörtént a házban is, a közeljövőben tervezik a ház szigetelését, amire már van megtakarítása a háznak (a lakás közösköltsége: 15.000 Ft, ami magába foglalja a felújítási alapot is). 

 

Remek helyen található a lakás, parkkal körbevett zöldövezetben, csendes mellékutcában. 

A közelben bevásárlási lehetőség, iskolák, óvoda, több buszmegálló, melyekkel a Köki és a Határ úti metró 15 perc alatt elérhető.

 

Tartozik a lakáshoz egy 6 m2 saját használatú és egy közös tároló a pincében.

A ház előtt kialakított parkolóban, díjmentes a parkolás.

 

 

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a C&I Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Rózsa Magdolna


+36 70 606-2067
rozsa.magdolna@egylet.hu

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése