Eladó Téglalakás

32.9 millió Ft

Budapest, XVIII. kerület Lakatos-lakótelep
Alapterület:
43 m2
Szobák száma:
1 + 1
Állapot:
Építési mód:
Csúsztatott zsalus vasbeton
Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel
Zöldövezeti

Földszint
Hőszigetelt
Távfűtés egyedi méréssel
Parkra néző
5
Összkomfort
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Akadálymentes kislakás a Lakatostelepen

A 18. kerületi Lakatos-lakótelepen, az egyik négyemeletes ház földszintjén eladó lett egy nagyon jó állapotú, azonnal költözhető, másfél szobás lakás.

A Lakatostelep mindig is kedvelt része volt Pestlőrincnek. Nincs messze a metróvégállomás, jó a tömegközlekedés, sok parkos rész van a házak között, a lakóközösség kulturált, remek az ellátottság, parkolóhely is mindig akad.

A lakásban egy nappali szoba (klímával), egy kis hálószoba, konyha, fürdőszoba és kamra lett kialakítva, az elrendezést megtekintheti az alaprajzon. A ház előtt zöldterület van, tehát nincs közvetlen gyalogos forgalom az ablakok előtt. A barátságos kis lakásban valamennyi burkolat, a konyha és a fürdőszoba is teljesen megújult.

A házban nemrégiben teljes fűtéskorszerűsítés történt, ekkor lettek felszerelve a szép új radiátorok, melyeken költségosztó is van. A ház szigetelt, ezáltal a hideg téli hónapokban sem kell 10eft-nál többet távhőre fizetnie!  Sőt, a közös költség is hihetetlenül alacsony, mert a jelenlegi tulajdonos kifizette a panelprogram teljes költségét!

A lakáshoz tartozik tároló is, a közösen használt helyiség mellett egy saját, kis zárható rész is.

A lakás üres, kifizetést követően akár azonnal beköltözhető! Még festeni sem szükséges!

Jó szívvel ajánlom egy fiatalnak, fiatal párnak első lakásként, de még egy gyermekkel remekül élhető otthon lehet. Sőt, egy idősebb személynek (párnak) is jó lehetőség, mivel nem kell lépcsőzni.

Kérem, hívjon, ha ehhez hasonló lakást szeretne vásárolni! Rugalmasan, gyorsan tudom mutatni, akár hétvén is!

 

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a C&I Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Szikszainé Szabó Éva


+36 20 472-9554
szabo.eva@egylet.hu

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése