Eladó Téglalakás

69.9 millió Ft

Budapest, XVII. kerület
Alapterület:
79 m2
Szobák száma:
4
Állapot:
Átlagos
Építési mód:
Tégla
CSOK igényelhető
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos
Zöldövezeti

Hőszigetelt
Cirkó
Kertre néző
2
Dupla komfort
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Kétszintes, saját kertes lakás Rákoshegyen

Alsórákoshegy egyik csendes mellékutcájában eladóvá vált egy saját kerttel rendelkező, kétszintes társasházi lakás. A 2008-ban épült lakásban a nettó hasznos lakótér kétszer 40 négyzetméter, az emelet is teljesértékű szint, nincsenek alacsonyabb belmagasságú részek. Az udvaron egy személygépkocsinak lett parkolóhely kialakítva.

A földszinten tágas amerikai konyhás nappali és egy pici zuhanyozós fürdő kapott helyet. A nappaliból léphetünk ki a teraszra és innen a saját kertrészünkbe. Jelenleg a nappali sarkából gipszkartonnal le van választva egy kis hálófülke, ez tetszőlegesen megtartható vagy elbontható. A lépcső alatt egy kis tárolóhelyiség is kialakításra került.

Az emeleten 3 hálószoba és egy sarokkádas fürdőszoba található. Mindegyik szoba világos, élhető méretű, elfér bennük egy franciaágy, szekrény, íróasztal is.

A lakás átlagos állapotú, kisebb esztétikai felújítás már esedékes lenne.

Az ingatlantól gyalogosan elérhető az iskola, óvoda, közért, orvosi rendelők. A Baross utcán közlekedő buszok megállója sincs messze, sőt a vasútállomás sem, ahonnan a Keleti pályaudvar kb 20 perc alatt érhető el.

Kérem, hívjon – akár hétvégén is – ha ehhez hasonló ingatlan vásárlásán gondolkodik!

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a C&I Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Szikszainé Szabó Éva


+36 20 472-9554
szabo.eva@egylet.hu

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése