Eladó Téglalakás

79.9 millió Ft

Százhalombatta
Alapterület:
112 m2
Szobák száma:
5
Állapot:
Új építésű
Építési mód:
Tégla

196 m2
Újszerű
Hőszivattyú
Udvari
2
Dupla komfort
Nem akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Közműhálózatba bekötve

Hőszivattyús, nappali + 4 hálószobás lakások Százhalombatta központjában

Budapesttől 27 kilométerre, a Pest megyei Százhalombatta centrumában, kertvárosias környezetében, új építésű lakás igényes kivitelezésre vágyó tulajdonosát keresi. A projekt keretében 3 db kertkapcsolatos, nappali + 4 hálószobás, belső kétszintes, összkomfortos lakás kerül értékesítésre. A hirdetés képei látványtervek, ezek csupán egy lehetséges berendezés képeit mutatják.

 

1. lakás: 112,5 m2   (terasz 15,6 m2, erkély 9,44 m2) + kert 196 m2 = 79,9 MFt
2. lakás: 111,81 m2 (terasz 14,84 m2, erkély 8,82 m2) + kert 110 m2 = 78,2 MFt
3. lakás: 112,5 m2   (terasz 14,84 m2, erkély 8,82 m2)+ kert 224 m2à ELKELT

 

Vasbeton sávalapon 30 cm-es Porotherm falazat nyugszik, 15 cm-es monolit vasbeton födémmel, cserép héjalással, alul 12 cm, oldalt 15 cm, míg az emeleti födémen 30 cm-es szigeteléssel. Az erkélylemezek kialakítása Schöck-Isokorb hőhídmegszakító elemek felhasználásával történik. A lakások között az elválasztó falak SILKA hanggátló téglából épülnek, a kertrészek között és az erkélyeken is biztosított a szeparáltság. A hirdetési ár a kulcsrakész árat mutatja, mely tartalmazza 4.000Ft/nm árban a hideg és meleg burkolatokat, az Alföldi porcelán minőségű szaniterekkel a MOFÉM csaptelepeket és 50.000 Ft/db áron a beltéri ajtókat. Természetesen ennél magasabb minőségű anyagokkal is lehet kérni a kivitelezést, de ebben az esetben az előbb felsorolt árak és a véglegesen beépített anyagok árainak a különbségét a vevő téríti. Fontos kiemelni, hogy a lakásokba nem kerül bevezetésre a gáz. A fűtést, a hűtést és a használati meleg vizet Daikin Altherma hőszivattyú biztosítja 260L-es melegvíz tárolóval. A hőleadás padlófűtéssel, illetve mennyezeti hűtés/fűtéssel történik. A szobákból így nem foglalnak helyet a radiátorok, nincs szükség klímára sem. A hőszivattyú működését napelemmel lehet segíteni, de ezek nem kerülnek felszerelésre, csupán előkészítésük lesz biztosítva az inverterig. A nyílászárók 5 kamrás műanyag ablakok lesznek, 3 rétegű üvegezéssel. Rejtett redőnytokok készülnek (redőnyt nem tartalmaz az alapár), melyek elektromos kiállást kapnak, ha a vevő később elektromos redőnyt kíván felszereltetni. A riasztó előkészítését az ár tartalmazza, de a rendszerét és a telepítését nem. A lakások nem tartalmaznak konyhabútort. Minden lakáshoz 1db felszíni gépkocsi beálló tartozik, melyet motoros kapun keresztül lehet megközelíteni. A projekt, számos környékbeli referenciával rendelkező beruházó által lesz megvalósítva. A beruházó tőkeerős, nem a vevők pénzéből építi fel a sorházat.
 

Az építkezés elkezdődött, és a tervezett ütemben halad. Átadás 2022. június 30.
 

A beruházás megfelel a Zöld Otthon Program energetikai feltételeinek, így kedvező, 2,5%-os fix hitellel és Zöld CSOK-al is finanszírozható. Ezen kívül babaváró hitel, CSOK, fogyasztóbarát hitel természetesen része lehet a fizetési konstrukciónak. Az ingatlan, az adottságai és elhelyezkedése révén értékmegőrző, kiváló befektetés. Ha hasonló otthont keres, kérem, hívjon fel bizalommal akár hétvégén is, és bővebb tájékoztatást adok a megtekintés előtt. Készségesen állok rendelkezésére hitel ügyintézésben is.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a C&I Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Tóth Róbert

Irodavezető
+36 70 429-0037
toth.robert@egylet.hu

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése