Eladó Zártkert

27.9 millió Ft

Pécsely Nagypécsely
Alapterület:
36 m2
Szobák száma:
2
Állapot:
Átlagos
Építési mód:
Fa
Kertkapcsolatos
Zöldövezeti

1 821 m2
Hőszigetelt
Bevezetve (230 Volt)
Vízvezeték a telek előtt
Gázpalackból
Derítő

Helyes kis faház nagy telekkel a Balaton-felvidéken

A Balaton – felvidéki Nemzeti Park területén, a vászolyi Öreghegy lankás domboldalában, a Balatontól kb. 2 km távolságra eladó lett egy önálló helyrajzi számmal rendelkező telek. Az ingatlan a földhivatali nyilvántartásban zártkert besorolású, megnevezése: rét. Gondozott fás-füves terület. Az út, amin megközelíthető, aránylag jó állapotú, de nem aszfaltozott. Gépkocsival nagyjából 10 perc alatt elérheti a balatonudvari strandot.

A telken áll egy betonalappal rendelkező, nagy teraszos, átlagos állapotú, szigetelt faház. Ebben egy nappali-étkező, egy konyha, egy háló, egy tároló és egy fürdőszoba lett kialakítva. Az elrendezést kérem, tekintse meg a mellékelt alaprajzon. A házikó alatt egy kis pince is húzódik. Egy rossz állapotú kis melléképület is található a telken, szintén beton alapja van.

Az ingatlanban jelenleg csak a villanyáram közmű található meg. A vizet (mely nem ivóvíz!) két ciszternából kapja a ház, hidrofor segítségével. A melegvizet villanybojler készíti.

Szeretne egy Balaton közeli kertes ingatlant, de a belterületi megfizethetetlen önnek? Esetleg szőlőt művelne, borászkodna? Nos, akkor itt a lehetőség, ragadja meg az alkalmat! Az adásvételi szerződés gyorsan megköthető, de a birtokba jutás néhány hónap alatt lesz lehetséges. Hívjon, beszéljünk a részletekről!

 

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a C&I Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Szikszainé Szabó Éva


+36 20 472-9554
szabo.eva@egylet.hu

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése