Kiadó Téglalakás

290 000 Ft

Budapest, I. kerület Víziváros – Váralja , Corvin tér
Alapterület:
105 m2
Szobák száma:
3 + 1
Állapot:
Átlagos
Építési mód:
Tégla
Azonnal költözhető

1. Emelet
Átlagos
Gázkazán
Udvari
Részben bútorozott
Összkomfort
Bevezetve (230 Volt)
Van
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Kiadó lakás jó adottságokkal

Budapest I. kerület Víziváros részén a Corvin téren, 105 m2-es, 3+fél szobás lakás kiadó. Az 1950–es évek előtt épült ház jól karbantartott. A Batthyány tér közelsége miatt a környék infrastruktúrája és közlekedése kiemelkedően jó (M2 metró, H5 hév, 19, 41-es villamosok). Az 1. emeleten található világos lakás, a bérleti szerződés napján 2024. augusztus 1-től birtokba vehető. A szobák a belső udvarra néznek, melyek laminált padlóval, illetve parkettával burkoltak, a konyhai rész, és a fürdőszoba járólappal fedett. Az egyik szobában 7,35 m2-es galéria található. A rezsi költségek: közös költség 29.000.-Ft, amely tartalmazza a háztartási vízfogyasztás általány díját is. Ezen felül a gáz, és villany költség a közüzemi mérőóra szerint fizetendő, havi elszámolásban. A lakás csak konyha és fürdőszobabútorral rendelkezik. A konyha felszereltsége: mosogatógép, beépített indukciós főzőlap, valamint elektromos sütő. Hűtő és mosógép nincs. A lakás fűtését, valamint a melegvíz előállítását gázkazán biztosítja. Kisállattal rendelkezők számára is bérelhető az ingatlan. Dohányzás a lakáson belül nem megengedett. Gyermekes családnál a bérlés befogadó nyilatkozathoz kötött, további feltétel a bérleti szerződés aláírását követően a közjegyzői nyilatkozat aláírása. A bérleti szerződés 2 havi kauciót tartalmaz és minimum 1 év időtartamra szól.

 

Amennyiben a fentiekkel összefüggésben bármely további kérdése vagy észrevétele merülne fel, készséggel állok rendelkezésére a hét minden napján.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a C&I Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Szabó Csaba


+36 70 708-0722
szabo.csaba@egylet.hu

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése