Eladó Ikerház

32.5 millió Ft

Szada
Alapterület:
116 m2
Szobák száma:
4
Állapot:
Új építésű
Építési mód:
Tégla
Azonnal költözhető
CSOK igényelhető
Kertkapcsolatos
Zöldövezeti

750 m2
Hőszivattyú
Kertre néző
Dupla komfort
Optikai
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Közműhálózatba bekötve

Megvételre kínálunk Szada egyik legszebb részén egy szerkezetkész, garázsos, HÓSZIVATTYÚS, teraszos, 116 nm-es, 4 szobás, 2 fürdős ikerházat.

Megvételre kínálunk Szada egyik legszebb részén egy szerkezetkész, garázsos, HÓSZIVATTYÚS, teraszos, 116 nm-es, 4 szobás, 2 fürdős ikerházat. A teraszok együttes mérete 24 nm. Minőségi alapanyagokból, igényes kivitelezés jellemzi a projektet, ahol a biztonság és a kényelem mellett az energiatakarékosság volt a fő szempont. A ház átgondolt tervezésének köszönhetően kényelmes, otthonos, szellős, viszont ugyanakkor bővelkedik a reprezentatív, elegáns elemekkel. Az ingatlan klímájáról, valamint a használati melegvíz ellátásáról egy modern, energia takarékos, innovatív levegő-víz hőszivattyú gondoskodik H tarifás üzemeltetéssel.
Ennek köszönhetően a rezsi költségek minimalizálódnak.
 

A hőszivattyú a padlón keresztül fűt, míg a hűtést a mennyezeten keresztül adja le, így télen-nyáron egyöntetű kellemes lesz a hőmérséklet.
A hőmérséklet helyiségenként állítható.

A meghirdetett ár a szerkezetkész állapotra vonatkozik!

A jelenlegi leírás alapján kulcsrakész állapotban, ikerházfelenként(lakásonként) is meg lehet rendelni.

A telek összesen 1500 nm-es. Ikerház felenként ez 750 nm-t jelent.

A fotók között megtalálható látványtervek, grafikák nem a a jelenlegi állapotot tükrözik, hanem csupán arra szeretnének rávilágítani, hogy ennek a beruházásnak milyen végeredményei lehetnek. Egy gyönyörűen berendezett otthont lehet varázsolni belőle.

Ennél a beruházásnál most lehetősége van kompromisszumok nélkül egy olyan lakásba költözni, ahol Ön kiválaszthatja a hideg és meleg burkolatokat, szanitereket, valamint az egyéb kiegészítőket a családja legnagyobb megelégedésére, ez által személyre szabva álmai otthonát.
A kulcsra kész ár tartalmazza az elektromos redőny előkészítést, három rétegű nyílászárókat, riasztó előkészítést, kaputelefon és motoros kapu kiépítést, valamint napelem előkészítést. A gépjárművekkel az ingatlanhoz tartozó garázsban, fedett parkolóban vagy térkövezett beállón lehet biztonságosan parkolni.

Igénybe vehető lehetséges kedvezmények:
CSOK
5% Áfa visszatérítés
Babaváró hitel
Illeték kedvezmény vagy mentesség.

Helyiség lista a földszinten:
- Előszoba
- Háztartási helyiség
- Közlekedő
- Garázs
- Kamra
- 2 Terasz
- 4 Szoba
- 2 Fürdőszoba
- Amerikai konyha,
- Étkező

 

Az ingatlan biztonságos, nyugodt, csendes, kertes házas övezetében, Szada egyik legszebb részén található. A környék fejlett infrastruktúrájának köszönhetően bővelkedik a szociális intézményekben, bölcsőde, óvoda, általános iskola, orvosi intézmények, bevásárlási lehetőségek, találhatóak a közelben.

Közlekedése kiváló az M3-as autópálya öt perc alatt elérhető.

Hitel, CSOK igénylésben díjmentes ügyintézéssel állunk rendelkezésére! Nálunk kiválaszthatja az Ön számára legkedvezőbb ajánlatot.

Várom megtisztelő érdeklődésüket.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a C&I Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Horváth Zoltán


+36 70 550-6680
horvath.zoltan@egylet.hu

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése