Kiadó Téglalakás

270 000 Ft

Budapest, XIII. kerület Angyalföld
Alapterület:
51 m2
Szobák száma:
1 + 2
Állapot:
Újszerű
Építési mód:
Tégla
Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel

Hőszigetelt
Házközponti egyedi méréssel
Utcára
Részben bútorozott
Összkomfort
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Közműhálózatba bekötve

Két hálószobás kiadó lakás Angyalföldön

A 13. kerületben a Róbert Károly körút és a Váci úti metróállomás közelében, az Üteg utcában kiadó egy szép állapotú, nappali plusz 2 hálószobás, erkélyes, klímás lakás.

Az újszerű állapotú, modern, liftes téglaháznak egy parkosított kertje is van, itt a lakóknak lehetősége nyílik pihenni, a gyermekeknek játszani.

A 2. emeleti lakás szép állapotú, alig pár évet volt használatban. Nagyon jó elrendezésű, mindkét hálószoba külön nyílik, kérem tekintse meg a csatolt alaprajzot. A nappaliból és a nagyobbik hálószobából is kiléphetünk az erkélyre . A kisebbik hálószoba például gyerekszobának vagy akár dolgozószobának is tökéletes. Szintén nagyon praktikus (és igen ritka), hogy kettő WC van, az egyik egy külön helyiségben, a másik pedig a fürdőszobában.

A klimatizált lakás bútorozott és háztartási gépekkel is ellátott. A bérlőnek csupán egy saját matracot (160cm) szükséges hoznia a franciaágyra (de ha szeretné, saját ágyat is hozhat). Konyhai eszközök, szőnyegek most nincsenek a lakásban.

A rezsiköltség (közös költséggel együtt) havi 40 ezer forint körül alakul.

A tulajdonos birtokol egy teremgarázs helyet is a ház alagsorában, ez további 20 ezer forintért kibérelhető.

Elsősorban stabil munkahellyel rendelkező (jövedelemigazolást is kérünk), nemdohányzó személy vagy párok jelentkezését várjuk, egy gyermek nem akadály. Háziállat tartása nem megengedett.

A leendő bérlőtől közjegyző előtt aláírt kiköltözési nyilatkozatot kérünk.

A lakás kéthavi bérleti díjnak megfelelő kaucióval és az első havi bérleti díjjal foglalható, minimum egy éves időtartamra.

Várom jelentkezését, hétvégén is szívesen megmutatom.

 

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a C&I Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Szikszainé Szabó Éva


+36 20 472-9554
szabo.eva@egylet.hu

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése