Kiadó Téglalakás

180 000 Ft

Szigetszentmiklós
Alapterület:
49 m2
Szobák száma:
2
Állapot:
Építési mód:
Tégla

2. Emelet
Gázkazán
Utcára
Részben bútorozott
Összkomfort
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Kiadó lakás Szigetszentmiklós központjában

Szigetszentmiklóson a Tököli út 46. szám alatt, 49 nm-es, 2 szobás, gépkocsibeállóval rendelkező lakás hosszú távra kiadó. A tégla háztömb 2. emeletén található szép állapotú világos lakás a bérleti szerződés aláírása után 2024. október 1-től birtokba vehető. A hálószoba laminált padlóval, a többi helyiség járólappal burkolt. A lakás melegvíz ellátását, valamint a fűtését gázkazán biztosítja, a nyári melegben hűtése klímával megoldható.

A lakás kizárólag konyha és fürdőszobabútorral rendelkezik. A konyhában új kombinált hűtőszekrény, új mikrohullámú sütő, és új elektromos sütő, míg a fürdőszobában új mosogatógép áll rendelkezésre.

A közös költség: 22.000.-Ft/hó. A gáz általány díj alapján, míg a villany és a víz költség a közüzemi mérőóra szerint fizetendő, havi, illetve a víz esetében két havi elszámolásban. Tájékoztatásul az elmúlt időszak havi átlagos költsége az alábbiak szerint alakult egy 3 fős család egyedi fogyasztása alapján: gáz: 11.000.-Ft, villany: 7.000.-Ft, víz 7.000.-Ft

Gyermekes és/vagy 1db kisállattal rendelkező bérlők nincsenek kizárva. Dohányzás a lakáson belül nem megengedett. Gyermekes családnál a bérlés befogadó nyilatkozathoz kötött, további feltétel a bérleti szerződés aláírását követően a közjegyzői nyilatkozat aláírása. A bérleti szerződés 2 havi kauciót tartalmaz és minimum 1 év időtartamra szól.

A környék infrastruktúrája és közlekedése kiemelkedően jó, a közelben az alábbi buszmegállók találhatóak: 38, 279, 938, 238, 280, 280B, 682, 683, 684, és a H6 HÉV megállója kb. 10 perc sétával megközelíthető. A napi bevásárlást a közeli Penny, Aldi tudja segíteni. Gyermekeseknek bölcsőde, iskola, középiskola a közelben biztosított. 

Az ingatlant a hirdetés előtt részletesen megismertem. A felmerülő további kérdésekre felkészülten várom hívását a hét minden napján.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a C&I Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Szabó Csaba


+36 70 708-0722
szabo.csaba@egylet.hu

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése