Eladó Panellakás

37.9 millió Ft

Budapest, III. kerület Békásmegyer – Pünkösdfürdő , Juhász Gyula utca
Alapterület:
51 m2
Szobák száma:
1 + 1
Állapot:
Átlagos
Építési mód:
Panel

6. Emelet
Átlagos
Távfűtés egyedi méréssel
Panorámás
10
Összkomfort
Akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Eladó panellakás Békásmegyeren

Eladóvá vált egy nagyon jó beosztású, kétszobás lakás a Békásmegyeri lakótelep Duna felőli oldalán.
A 6. emeleten található ingatlan eredetileg erkéllyel (loggia) rendelkezett, ez jelenleg be van építve és így a fűtött alapterületet növeli - egy hangulatos dolgozósarok került ilyen módon kialakításra. A lakás igény esetén természetesen visszarendezhető eredeti, erkélyes kialakításúvá.

A hangulatos berendezésű konyha mellett egy, a kiszélesedő előszobából nyíló étkezőhelyiség teszi kényelmessé a családi asztal mellett eltöltött perceket.

A 2 szobás, 51 négyzetméteres lakás különálló fürdőszoba-wc helyiségekkel rendelkezik, valamint egy nagyméretű beépített szekrény is helyet kapott az előszoba és az étkező elválasztásaként.

Az ingatlan műszaki és esztétikai állapota közepes. Az ablakok korszerű műanyagra lettek cserélve, a fürdőszoba állapota is lehetővé teszi az akár azonnali beköltözést. A konyhabútor állapota is kielégítő.

A környéket a Duna közelsége, a remek infrastruktúra, illetve a lakótelep ezen részén a szellősen épült házak közötti sok zöldfelület, játszótér, focipálya teszi vonzóvá.

A lakást jelenleg bérlők lakják, emiatt a megtekintés előre egyeztetett időpontban lehetséges.
Várom a tisztelt érdeklődők hívását akár hétvégén is, de szerencsére lehet ismerkedni részletesebben az ingatlannal a hirdetéshez mellékelt profi videóanyag illetve 3D virtuális séta segítségével.

Az ingatlan tehermentes, rendezett 1/1 tulajdoni viszonyokkal rendelkezik.

A lakás akár a jelenlegi bérlővel együtt is megvásárolható (BEFEKTETŐK!), de a szokásosnak mondható, viszonylag rövid birtokbavételi idő is megoldható szükség esetén.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a C&I Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Helyiség Méret (m2)
Szoba 17.7
Szoba 12.1
Konyha 5.7
Étkező 4.8
Fürdőszoba 2.5
WC 0.8
Előszoba 3.56
Loggia 3.7
Jüngling Gábor


+36 20 239-5090
gabor@ingatlan21.com

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése