Kis lakás is megérdemli a törődést

Most már írhatom azt, hogy a szokásos történet. A tulajdonos megbízott egy ingatlanközvetítőt, aki hónapokig nem hozta az elvárt eredményt. Aztán, mikor ajánlati láncunkon keresztül megismert minket, leültünk tárgyalni. Egyeztettük a feltételeket és átbeszéltük milyen részleteken érdemes változtatni, elősegítvén az eladást. Kiderült, hogy igazán szimpatikus részére az, hogy a továbbiakban bemutatott szolgáltatások neki nem jelentenek többlet költséget, a piaci átlagnál kevesebb jutalékunk minden felmerülő kiadást lefed. Borzasztóan nagyra értékelem Péter hozzáállását, aki mindent elkövetett, hogy ingatlana a lehető legjobb arcát mutassa az értékesítés folyamán. Kifestette hófehérre a harsány színű lakást, aprólékosan kitakarított és értesítette a szomszédokat, hogy pénteken délután 5-től, fél órára maradjanak a lakásukban, mert külső, drónos forgatás lesz.

(Ennek ellenére Erzsike, az első emeleti gangról  figyelte a munkálatokat, majd Lajos bácsi is kiült pörköltöt enni :).  Attól eltekintve, hogy aranyosak voltak, a drónos felvételek egyharmada használhatatlan lett.)

 

Megérkezésünk után bepakoltuk az üres lakásba az odavitt bútorokat, majd lakberendezőnk előkészítette az otthont az értékesítésre és a fotózásra (home staging). Következett a 2D fotózás, a 360 fokos fotózás az ingatlansétához, a videózás és a drónozás. 39 nm-es maga a lakás, mégis 4 óra munka után vonultunk le a helyszínről. Szerencsés helyzetben folyik az értékesítés, mivel a lakásban nem laknak életvitelszerűen, ezáltal minden egyes bemutatás alkalmával ugyanaz az állapot fogadja majd a látogatókat, mint a felvételeken. 

Tóth Róbert

Irodavezető
+36 70 429-0037
toth.robert@egylet.hu

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése