XIV., Panoráma lakópark 3 szobás + garázs

Lakás eladások terén fő területem a XIV. kerület. A Panoráma Lakóparkban több lakást is értékesítettem már. Megbízom ajánlás útján keresett meg.
 

Ennek a lakásnak a különlegessége, hogy 50 nm-ben 3 szoba is található, míg a többségnél 2 szoba lett csak kialakítva. Eddig látott ekkora Panoráma lakóparki lakások közül, - komolyan mondom, - ennek a lakásnak van a legjobb elosztása! A szobák parkra néznek, és napfényesek.


Az ingatlan "színpadra állítása", most nem volt túl nagy falat számunkra. A tulajdonosok kedvesek, segítőkészek voltak. Mindig rend van, így elég volt pár kiegészítő és a szuper videót készítő kollégám.

"Szerencsére" a marketing is jól sikerült, már az első napokban több száz megtekintője volt az oldalaknak, és jó pár érdeklődő hívás érkezett.


Az alábbiak alapján Judit is elégedett volt a munkámmal:

 

“Vikit ajánlás útján kerestük meg. Az a hír járta, hogy ügyesen és gyorsan értékesít. Majd felhívtuk Vikit.  Viki jött és intézkedett. Készültek szuper fotók, látványos videó. Jöttek az érdeklődők és 5 hét után

megérkezett a vételi ajánlat. Elfogadtuk. 5 hét, ennyi idő kellett, hogy megtalálja a vevőnket. Viki segítőkész, bármikor elérhető, a vele való együttműködés zökkenőmentes volt. Ezúton is köszönöm a munkáját!”

~Szűcs Judit

Szénási B. Viktória


+36 30 296-7375
viktoria@homefocus.hu

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése