Újabb bizonyíték, hogy a szolgáltatások működnek!

Ajánlásból érkezett a megbízás. 

Az első beszélgetés során kiderült, hogy a lakás hagyaték, 4 tulajdonosa van, és komoly végrehajtási összeg terheli.

2022. tavasszal, amikor felértékelték a lakást, még más piac volt (magasabb ingatlanárak voltak). Tájékoztattam őket, hogy ennél jóval alacsonyabb áron fog elkelni, amit el is fogadtak, de ,,próbáljuk  meg" alapon a magasabb összeggel indítottunk.

A biztonság kedvéért itt is bevetettük a Home Staging-et, videót, 3D sétát és a profi fotókat. A lakásban nagyobb bútorok voltak, csupán otthonossá kellett tenni az összhatást, mely a kiegészítőkkel, fali képekkel, párnákkal, ágytakaróval, kisebb bútormozgatásnak köszönhetően meg is valósult. A kiegészítők ott is maradtak a lakásban, hogy ez az otthonos hatás élőben is megfogja az érdeklődőket.

A magas árnak - és a végrehajtási jognak - köszönhetően azonban csak csordogáltak az érdeklődők. Szépen lépegettünk lefelé az irányárral, amikor is végre elindult az érdeklődés. 

Végül egy nagyon kedves fiatal pár vette meg a lakást, akiknek nem volt gond a tulajdoni lap, megadták érte azt az árat, amit a tulajdonosok - alsó hangon - még elfogadhatónak tartottak és az adásvételi szerződés és kifizetés is teljesen rendben ment.

Biztos vagyok benne, hogy ha nem lettek volna a szolgáltatások, akkor még tovább húzódott volna a lakás hirdetése, eladása.

Ismét bizonyított az Egylet és a szolgáltatások hatékonysága!

 

Macsi Andrea


+36 70 905-5584
macsi.andrea@egylet.hu

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése