A barrikád túloldalán

Az adott piaci környezetben, ennek a panellakásnak a megvásárlása jó vételnek számított. A teljesen vállalhatatlan ingatlan felújítására szánt költségvetés naprakész volt, mégis mire elkészült 2 MFt-al túllépte a büdzsét. Nem csoda, hogy a jelenlegi piacon a felújított lakásokat előszeretettel keresik, hiszen így nem a tulajdonosnak kell végigjárni ezt a nem kevés buktatóval megtűzdelt utat.

 

A felújítás magas minőségű anyagokkal tervezéssel és precizítással készült, ezért a lakás nem picai középáron, hanem a felső ársávban kerül értékesítésre. Kíváncsi vagyok, miként reagálja le a piac ezt az emelt szintű minőséget.

 

 

Update: azt hiszem bátran elmondhatom, hogy a piac jól reagált: 27(!) db hasonő paraméterű, felújított lakás van jelenleg a lakótelepen. Az első érdeklődő pénzzel a zsebében érkezett, és azonnal olyan ajánlatot tett, amit a tulajdonos elfogadott. Számtalan eladás bizonyítja, hogy ez az irány, amit képviselünk jó, mert a vevők kedvezően fogadják az ilyen, minden részletre kiterjedő bemutatást és értékesítést.

Tóth Róbert

Irodavezető
+36 70 429-0037
toth.robert@egylet.hu

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése