Andok Orsolya

​​​​Szakterületem Budapest északi kerületei és az agglomeráció lakó- és kereskedelmi ingatlanainak értékesítése. Szakmai végzettségem: ingatlan-értékbecslő és -közvetítő.
​Célom azonos Megbízóm céljával: ingatlanát a legjobb piaci áron rövid időn belül értékesíteni. Az értékesítési folyamat során az adott ingatlan adottságaihoz igazított, szakmailag megalapozott, a piaci trendeknek megfelelő értékesítési stratégiát alakítok ki és követek. Ügyfelem támogatása folyamatos kapcsolattartáson alapul. Az Egylet szakmai közösség tagjaként a legmagasabb szakmai és etikai elvárásoknak megfelelve végzem munkámat. Korszerű értékesítési módszertannal, a legújabb vizuális technológiákban jártas szakemberekkel együttműködve dolgozunk az értékesítés sikeréért.
​Több mint tíz évig dolgoztam nemzetközi informatikai vállalat leányvállalatánál beszerzési vezetőként. Magánemberként Eladó és Vevő szerepben is voltam ingatlanközvetítő által közvetített tranzakciókban. Szakmai és személyes tapasztalataim alapján ismerem és képviselni tudom az értékesítési folyamat minden szereplőjének igényeit, érdekeit. Munkámmal Ügyfeleim számára értéket teremtek.

Egylet.hu

    1094 Bp., Balázs Béla u. 24-28. II. em. 39. kapucsengő 239#
    +36 70 429-0037
    iroda@egylet.hu

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése