Szabó Csaba

​​​​​

Ingatlan-értékbecsléssel, befektetési tanácsadással, ingatlanértékesítéssel és ingatlanbérbeadással foglalkozom. Közgazdászként figyelemmel kísérem a piaci változásokat és az előrejelzéseket, mely információkat munkám során felhasználok és ügyfeleimmel is szívesen megosztom. Kizárólag az etikusságban hiszek, magas követelményeket állítok fel munkámmal kapcsolatban is, profi alvállalkozókkal dolgozom (saját költségemen) és folyamatosan törekszem a változásra, megújúlásra. Munkatapasztalatomból tudom, hogy aki nem alkalmazkodik a piaci környezeti változásokhoz, aki nem törekszik a folyamatos megújulásra, az a versenyben lemarad. Figyelemmel kísérem a konkurensek munkáját is, és ha jó ötleteket tapasztalok azt a saját munkámba beillesztem.

Jelen piaci környezetben nagy a verseny az ügyfelek megszerzéséért. Számomra önmagában nem elegendő az ügyfelek bizalmának megnyerése, akkor tekintem sikeresnek a munkámat, ha elégedettek a szolgáltatásaimmal és a végén boldogan köszönünk el egymástól.

Hiszem, hogy ennél nincs jobb reklám számomra, melynek elérésért nap mint nap mindent meg is teszek!


Ingatlana-értékmeghatározással, befektetési tanácsadással, ingatlan bérbeadással, vagy ingatlanértékesítéssel kapcsolatban keressen bizalommal.

Rólam mondták

Egylet.hu

    1094 Bp., Balázs Béla u. 24-28. II. em. 39. kapucsengő 239#
    +36 70 429-0037
    iroda@egylet.hu

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése