Varga Györgyi

Ingatlanközvetítőként a megbízástól a kulcsátadásig, a teljes folyamatot átlátva és irányítva segítek abban, hogy a lakástulajdonosok a lehető leggyorsabban érjék el a legmagasabb árat és a legjobb kondíciókat.


30 éves idegenforgalomban töltött időszak után kezdtem el ingatlanközvetítéssel foglalkozni. Mivel angolul, németül és franciául is beszélek, így sokkal több potenciális ügyfélhez jutok el, legyen szó bérbeadásról vagy eladásról.


Ügyfélköröm igen széles és színes:

- itt tanuló diákoktól, üzletembereken át a diplomatákig terjed, jó kapcsolatban vagyok nagy multi cégekkel (GE, Morgan Stanley, IBM stb.) re-lokációs ügynökségekkel és néhány nagykövetséggel.

- az elmúlt évben több mint 100 különböző nemzetiségű kliensem volt vevők, bérlők, tulajdonosok egyaránt. www.facebook.com/localpatriotbudapest/posts/1068345343565005


Más ingatlanközvetítőktől eltérően nagy figyelmet fordítok a ingatlanok minőségi megjelenítésére - legyen szó 100 000 Ft-os garzon bérbeadásáról, vagy 100 milliós lakás eladásáról.


Home staging, profi fotó, méretezett alaprajz, célcsoportra szabott hirdetés - ez a munkám 4 alappillére.

Barátságos hangulat, korrekt tájékoztatás a megbízástól a szerződéskötésig és birtokbaadásig ... sőt, még utána is :o)


Többek közt tagja vagyok a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetségének (kb. 1500 (együttműködésre nyitott) kolléga fér közvetlenül a kínálatomhoz) illetve az Etikus Ingatlanos Mozgalomnak. Megfelelő szakmai háttérrel rendelkezem: kamaránál, ingatlanközvetítői névjegyzékbe bejegyzett, engedéllyel rendelkező, számlaképes egyéni vállalkozó vagyok.

A Facebook oldalam: 

​bérlőknek: www.facebook.com/localpatriotbudapest és 

​tulajdonosoknak:​  www.facebook.com/tobbmintingatlanos

​Honlapom: www.tobbmintingatlanos.hu


Közös munkánk során tapasztalni fogja, hogy igényes megjelenéssel és profi hozzáállással a legtöbbet fogom kihozni a megbízásból.

Rólam mondták

Egylet.hu

    1094 Bp., Balázs Béla u. 24-28. II. em. 39. kapucsengő 239#
    +36 70 429-0037
    iroda@egylet.hu

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése