Eladó Családi ház

12.9 millió Ft

Ludas
Alapterület:
64 m2
Szobák száma:
2
Állapot:
Felújítandó
Építési mód:
Vegyes
Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos
Zöldövezeti

2 061 m2
Felújításra szoruló
Konvektor
1
Komfort
Bevezetve (230 Volt)
Víz az épületben
Vezetékes gáz
Csatorna a telekhatáron

Falusi házikó hatalmas telekkel

Egy Heves megyei biztonságos, nyugodt kis faluban új életet kezdhet, akár önellátó gazdálkodást is folytathat. Ludas az M3 autópályától 3 km-re, Budapesttől 80 km-re, Gyöngyöstől 18 km-re fekvő falucska.

Az egyik, forgalomtól mentes utcában, de a falu központi részén eladó lett egy régi építésű családi ház, a hozzá tartozó melléképülettel és a hatalmas, 2000m2-nél is nagyobb telekkel. Itt - a kitűnő talajon - bőven megtermelheti a családjának az egész évi zöldséget, gyümölcsöt és persze állatokat is tarthat.

A ház kettő szobából, fürdőszobából, kamrából áll. Van még egy helyiség, ahol a konyha kialakítható, kérem, nézze meg a csatolt alaprajzot, ahol a helyiségek pontos méretét is láthatja.

A ház vegyes falazatú: a főfalak vályogból, a válaszfalak téglából épültek. Állapota a korának megfelelően felújítandó. A víz, villany és gáz közművek a házban vannak. A fűtés gázkonvektorokkal lehetséges. A csatorna kiállás a telken belül található.

Van egy kisebb, szintén vályog építésű, szoba-konyhás ház is a telken. Ide is be van vezetve a víz, villany, és gáz közmű. Az előző lakó ezt használta nyárikonyhaként.

A faluban megtalálható közért, húsbolt, dohánybolt, orvosi rendelő, posta, könyvtár, fodrász, óvoda, általános iskola (csak alsó tagozat), játszótér, sportpark, rendezvénytér, ahol rendszeresek a kulturális események.

Ha gépkocsit használ, akkor pár perc alatt az M3 autópályára juthat. Budapest kb 45 perc alatt elérhető így.

Ha nincs gépkocsija, akkor is bőven van lehetősége a kimozdulásra: buszokkal, vagy vasúttal a közeli nagyobb városokba, vagy akár Budapestre is eljuthat.

Kérem, hívjon, ha el tudja képzelni itt az életét és ingatlant szeretne vásárolni. Hétvégén is hívhat!

 

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a C&I Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Szikszainé Szabó Éva


+36 20 472-9554
szabo.eva@egylet.hu

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése