Boldog Eladó és Vásárló. What else?

Ez a kedves Család interneten (tehát NEM ajánlás útján) keresett fel minket.

 

Kezdeti beszélgetések során kiderült, mennyi félelem és aggály lappang a Családtagokban, viszont többszörös össze ülések alkalmával sikerült minden eshetőségre 'lelkileg" felkészülni.

 

Stábunk kiszállása után  helyiségről- helyiségre hoztuk ki a maximumot. Mindez nagyon jó hangulatban telt és látható az 'after-before" fotókon a változás. A végeredmény magáért beszél.

Drónos felvételünkkkel sikerült úgy befűszerezni ezt a média anyagot, ami teljesen egyedivé és érzelmileg ellenállhatatlanná tette azt.

 

Hasonló a hasonlót vonzza, szokták mondani- így is lett. Egy végtelenül kedves, fiatal pár jelentkezett és első betekintésre olyan ajánlatot tett, amit azonnal el is fogadtunk.

 

Vevő szájából konkrétan ezek a mondatok hangzottak el;

 

'Nem mertünk hinni a szemünknek, azt gondoltuk- itt megint valami furfang/ turpisság húzódik a háttérben. Túl jó, hogy igaz legyen."

 

Nagyon kedvező hatással volt rájuk, hogy már a legelején felhívtuk az ingatlan 'gyenge pontjaira" a figyelmet illetve külön kiemelték azt is- mennyire jó volt megélniük azt, hogy nem 'lihegtünk" (nem követtük minden szobában Őket).

 

Összességében azért SIKER sztory ez ismét, hiszen már nem Pest megyéről beszélünk és mégis egy nagyon jó áron került eladásra. Boldog Eladó és Vásárló. What else?

Nyitrai-Nagy Anita


+36 30 652-4767
nyitrai.nagy.anita@gmail.com

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése