Belső kétszintes lakás Csepel-Gyártelep

Csepel-Gyártelepen 110 m2-es, BELSŐ 2 SZINTES sorházi lakás ELADÓ.

 

Földszint: 75 m2,  Emelet: 35 m2

Az ingatlan osztatlan közös tulajdonú telken áll, de önálló helyrajzi számmal és saját elkerített kertrésszel rendelkezik.

A ház téglából épült, a központi fűtés radiátorait gáz kazán működteti, de a rendszerbe van kötve egy vegyestüzelésű kazán is, így választható a fűtési mód. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja.

 

A lakás közepes állapotban van, így is lakható. De számtalan lehetőséget rejt magában. Egy felújítás után kényelmes otthon varázsolható belőle egy nagy család számára is.

Konyha és fürdőszoba mindkét szinten van, így akár több generáció együttélésére is alkalmas.

A lakáshoz tartozik egy fedett, zárható GARÁZS, KERT, zárt tároló, valamint pince.

 

A társasház rendezett, a környék csendes, biztonságos. Sétatávolságban megtalálható minden amire szükség lehet. Óvoda, iskola, posta, gyógyszertár, orvosi rendelő, élelmiszer boltok, piac, Csepel Pláza, Duna part.

 

Tömegközlekedés: HÉV, Vasútállomás, 38,238,278-as buszok és a 938-as éjszakai járat Szigetszentmiklósra, 138-as a Camponahoz, 35-ös Soroksárra, 36-os Pestszentlőrincre, 148-as Kőbányára, 979A éjszakai járat a Deák térre és a 979-es Újpalotára, valamint számos helyi járatú autóbusz.

 

A tulajdonjog teljesen rendezett, tehermentes. AZONNAL KÖLTÖZHETŐ!

 

Részletes információkért és megtekintésért keressen bizalommal a hét bármelyik napján!

Ha a vásárláshoz szükséges előbb eladni saját ingatlanát, abban is segítek. Igény esetén hitelügyintéző, ügyvéd, energetikus, költöztető, lakberendező áll még rendelkezésére.

Várom megtisztelő hívását!!

Czirják Anita

Dr. Czirják Anita


+36 30 960-0206
czirjak.anita@egylet.hu

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése